Social Icons

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2022

Τροιζηνιακός : Συγχαρητήρια σε Κ.Αντωνόπουλο και Δ.Σαμπάνη

 Συγχαρητήρια ανακοίνωση εξέδωσε η ομάδα του Τροιζηνιακού για  δύο ποδοσφαιριστές του τον Κώστα Αντωνόπουλο και τον Δημήτρη Σαμπάνη .

Συγκεκριμένα οι δύο ποδοσφαιριστές αποχώρησαν λόγω σπουδών και μεταγράφηκαν στην ομάδα του Α.Ο.Χανιώτη η οποία ανήκει στην Ε.Π.Σ.Χαλκιδικής και την φετινή χρονιά αναδείχτηκε πρωταθλήτρια ομάδα του νομού . 

Τα "Τσακάλια" όπως είναι το παρατσούκλι της ομάδας εκτός από την κατάκτηση του πρωταθλήματος στα μπαράζ ανόδου για την Γ΄Εθνική τερμάτησε στην δεύτερη θεση του δευτέρου ομίλου και ανέβηκαν για πρώτη φορά στην ιστορία τους στα Εθνικά πρωταθλήματα .

Η ανακοίνωση του Τροιζηνιακού  

Πολλά Συγχαρητήρια στους δύο ποδοσφαιριστές της οικογένειας μας ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ και ΣΑΜΠΑΝΗ ΔΗΜΗΤΡΗ του ΧΡΗΣΤΟΥ (ξενιτεμένους λόγω σπουδών) που με την βοήθεια τους η ομάδα του Α.Ο. ΧΑΝΙΩΤΗ πήρε το πρωτάθλημα και ανέβηκε στη Γ' Εθνική……


Κοινός στόχος όλων μας και όσο το δυνατόν οι αθλητές μας να μην σταματούν τον αθλητισμό κατά την περίοδο των σπουδών τους και βέβαια μας κάνουν πολύ υπερήφανους όταν καταφέρνουν και διακρίνονται…!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates