Social Icons

Κυριακή 8 Μαΐου 2022

Ζωντάνεψαν τα γλέντια στις γειτονιές με την Χορευτική Ομάδα Ερμιονίδας.(Φωτό-Βίντεο).

 Ζωντάνεψαν και πάλι τα γλέντια στις γειτονιές όπως παλιά με την Σαββατιάτικη εκδήλωση που πραγματοποίησε η Χορευτική Ομάδα του Δήμου Ερμιονίδας έξω από την αίθουσα του συλλόγου στον Άγιο Κωνσταντίνο στο Κρανίδι .

Όπως παλιά ….όταν οι παππούδες μας και οι πατεράδες μας μαζευόντουσαν στις αυλές ή στις πλατείες των χωριών και ο καθένας έφερνε το κατιτίς του από το σπίτι και με την συνοδεία κάποιων μουσικών οργάνων ή και ακόμα μόνο με το τραγούδι χωρίς αυτά πέρναγαν υπέροχες στιγμές  .

Αυτό λοιπόν προσπαθεί να αναβιώσει και η χορευτική ομάδα του δήμου αρχής γεννωμένης από τον χώρο όπου στεγάζεται η ομάδα .

Η εκδήλωση βρήκε μεγάλη ανταπόκριση από μικρούς και μεγάλους αλλά και από επιχειρήσεις του Κρανιδίου στις οποίες άρεσε όλη αυτή η ΙΔΕΑ.

Όλα σχεδόν τα κρεοπωλεία του Κρανιδίου πρόφεραν τα κρεατικά τα super market και κάποια καταστήματα εστίασης με διάφορα είδη όπως αναψυκτικά , μπύρες , τραπεζοκαθίσματα κλπ.

Το παρών στην εκδήλωσε έδωσε και ο δήμαρχος Ερμιονίδας Γιάννης Γεωργόπουλος με μέλη του δημοτικού συμβουλίου .

Το γλέντι που πραγματικά θύμιζε άλλες εποχές τελείωσε τις μεσονύκτιες ώρες ,

Συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη της Χορευτικής Ομάδας , τους εθελοντές που βοήθησαν να στηθεί όλη αυτή η εκδήλωση αλλά και τους χορηγούς .

 Βίντεο

Φωτό














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates