Social Icons

Δευτέρα 23 Μαΐου 2022

Ενωση Ερμιονίδας : «Άκαρπη» και η δεύτερη γενική συνέλευση.Την Τετάρτη η τρίτη και κρίσιμη νέα Γ.Σ.

Ακαρπη αποδείχτηκε και η δεύτερη γενική συνέλευση στην Ενωση Ερμιονίδας. Μετά την Γ.Σ.

της Τετάρτης (11/5) που ήταν η πρώτη , την Κυριακή (22/05) έγινε η επαναληπτική .

Το νέο ραντεβού και το πιό σημαντικό για το μέλλον της ομάδας δώθηκε για την Τετάρτη 25 Μαίου και εάν πάλι δεν βρεθεί λύση τότε η ομάδα θα οδηγηθεί στην λύση του πρωτοδικείου για πρώτη φορά στην ιστορία της .

Θέλουμε να πιστεύουμε πώς έστω και την τελευταία στιγμή θα βρεθεί η "χρυσή" λύση και η ομάδα που χάρισε μεγάλες στιγμές στην ποδοσφαιρική Ερμιονίδα θα αποκτήσει νέο ισχυρό Δ.Σ. .

Η ανακοίνωση της ομάδας.

 Η ΑΕ Ερμιονίδας καλεί τα μέλη της και τους φίλους του συλλόγου, σύμφωνα με το Καταστατικό (άρθρο 16), σε νέα Επαναληπτική Γενική Συνέλευση 

την Τετάρτη 25 Μαΐου 2022 και ώρα 19:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γενικού Λυκείου Κρανιδίου, με κύριο θέμα την πρόσκληση ενδιαφέροντος για αρχαιρεσίες και εκλογή νέου ΔΣ.

Επισημαίνουμε ότι αυτή είναι η τρίτη κατά σειρά διαδικασία, αφού οι δυο προηγούμενες κρίθηκαν άκαρπες, με τα χρονικά περιθώρια να στενεύουν επικίνδυνα για την εξεύρεση λύσης σημαντικών θεμάτων που απασχολούν την ομάδα.

Γι’ αυτό τον λόγο, η παρουσία όλων των μελών, καθώς και όσων ενδιαφέρονται και αγαπούν τον σύλλογό μας, είναι απαραίτητη, σε μια πολύ κομβική στιγμή για την πορεία της ΑΕ Ερμιονίδας.

Οι βάσεις για να συνεχιστεί η επιτυχημένη πορεία του συλλόγου μας έχουν μπει, αλλά προέχει να παρθούν αποφάσεις για κρίσιμα και σημαντικά θέματα, που αφορούν το μέλλον, όπως η εκλογή της νέας διοίκησης.

Διαφορετικά η ομάδα θα βρεθεί προ των πυλών του Πρωτοδικείου, χωρίς να δηλώσει, στην παρούσα φάση, συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα.

Θέματα ημερήσιας διάταξης της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης:

1. Διοικητικός απολογισμός για την περίοδο 2021-22.

2. Οικονομικός απολογισμός για την περίοδο 2021-22.

3. Διεξαγωγή εκλογών για την ανάδειξη νέου ΔΣ.

4. Λοιπές προτάσεις ΔΣ και μελών της ομάδα μας.

Με τιμή το ΔΣ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates