Social Icons

Δευτέρα 2 Μαΐου 2022

Νάντια Αναστασίου (Αντιδήμαρχος Τουρισμού. Δήμου Ναυπλιέων): " Το Ναύπλιο είναι μια πόλη η οποία προσφέρει οτιδήποτε ψάχνει ο επισκέπτης της"

 Χθές ηταν μια γεμάτη ημέρα για τον Δήμο μας Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του 7ου Mediterranean Yacht Show.Σεξέλιξη βρισκόταν η 1η έκθεση τοπικών προϊόντων στην πλατεία Φιλελλήλων. Επίσης πραγματοποιήθηκαν και τα εγκαίνια του info kiosk,στα οποία παραβρέθηκα ως αντιδήμαρχος Τουρισμού του Δήμου Ναυπλιέων απευθύνoντας ένα μικρό χαιρετισμό τον οποίο και σας παραθέτω.

"Σεβασμιότατε, κ.Περιφερειάρχα,κυρίες και κύριοι
Βρισκόμαστε σήμερα εδώ,στην τελετή εγκαινίων του info kiosk στην πόλη του Ναυπλίου που αφορά τον τουρισμό.Πρόκειται για μια εξαιρετική πρωτοβουλία της περιφέρειας Πε΄/λσου και του Δημάρχου μας κ. Δημήτρη Κωστούρου,η οποία θα δώσει μια ακόμη ώθηση στην τουριστική ανάπτυξη του δήμου μας
Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τον Περιφερειάρχη κ.Παν/τη Νίκα για την συγκεγκριμένη ενέργεια και συνεργασία και δεσμεύομαι για την όσο το δυνατό καλύτερη λειτουργία του και παροχή υπηρεσιών στο κοινο
Το info kiosk εκτός από ένα σημείο πληροφόρησης για τους επισκέπτες θα πραγματοποιεί και καταγραφή των απόψεων τους κατά την αποχώρηση και θα είναι ένα ακόμα μέσον για εμάς που θέλουμε να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας προς αυτούς.
Στόχος του συγκεκριμένου περιπτέρου είναι να ενημερώνει με απόλυτη ακρίβεια για τα μέρη τα οποία μπορεί ο καθένας να επισκεφτεί,να δίνει οδηγίες για ερωτήσεις που αφορούν την πόλη μας και τις όμορφες περιοχές της,αλλά και να προσφέρει σχετικά ενημερωτικά έντυπα.
Τα άτομα που θα στελεχώσουν το περίπτερο θα πρέπει να είναι γνώστες της τοπικής ιστορίας της κάθε γωνιάς της πόλης μας ώστε να κατευθύνουν σωστά τους ενδιαφερόμενους.
Το Ναύπλιο, ως γνωστό, αποτελεί πόλο έλξης τουριστών και πιστεύω ότι είναι η ναυαρχίδα του τουρισμού εδώ και πολλές δεκαετίες.
Είναι μια πόλη η οποία προσφέρει οτιδήποτε ψάχνει ο επισκέπτης της . Συνδυάζει τη φυσική ομορφιά με τα μνημεία και την ιστορία που τα πλαισιώνει με τα μουσεία και τα κομψά νεοκλασικά αρχοντικά.
Επίσης προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία ποιοτικών καταστημάτων εστίασης , διασκέδασης και διαμονής που καλύπτουν και τον πιό απαιτητικό επισκέπτη.
Η αξία της ανάπτυξης του τουρισμού γιά την χώρα μας γενικά και για την πόλη μας ειδικότερα είναι μεγάλη. Στόχος μας είναι να φροντίσουμε για την άνάπτυξή του ¨

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates