Social Icons

Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2021

Την ήττα με 3-1 γνώρισε ο Ποσειδώνας Διδύμων από τον Αργοναύτη στην Νέα Κίο.

 Την ήττα με 3-1 γνώρισε o Ποσειδώνας Διδύμων  στην Νέα Κίο από τον Αργοναύτη . Οι γηπεδούχοι άνοιξαν μόλις στο 8΄λεπτό με πλασέ του Σάκουλη . Στο 15΄λεπτό ο Αποστόλου έδιωξε δύσκολα , σουτ του Π.Κάπλατζη . Μεγάλη ευκαιρία για τον Ποσειδώνα να κάνει το 1-1 όταν ο Β.Προσίλης  είχε σουτ στο δοκάρι του Καλαλά. Στο 40΄λεπτό σουτ του Λαζάρου μπλόκαρε ο Καλαλάς. Στο 53΄λεπτό οι γηπεδούχοι έκαναν το 2-0 με αριστερό σουτ του Σάκουλη . Δύο λεπτά αργότερα σουτ του Καμπιώτη έδιωξε ο Αποστόλου . Στο 65΄λεπτό απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κέλλη έδιωξε δύσκολα ο Καλαλάς .Στο 66΄λεπτό ο Π.Κάπλατζης με δυνατό σουτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 . Στο 70΄λεπτό σουτ του Χαιμάνη απέκρουσε ο Αποστόλου . Στο 86 λεπτό ο Κέλλης με κεφαλιά έκανε το τελικό 3-1.

 Οι συνέσεις των ομάδων

Αργοναύτης Ν.Κίου : Καλαλάς, Κουριώτης, (68΄Βογιατζής), Διδασκάλου, Μπόμπος, Σκαλτσάς, Τσουρδίνης, (63΄Γατσάκος), Καμπιώτης, Λιάγκρης, Σάκουλης, (63΄Χαιμάνης), Π.Κάπλατζης,(78΄Καρακώστας),  Ευσταθίου.(78΄Τσάμης).

Ποσειδώνας Διδύμων  : Αποστόλου, Μπροδήμας, Καράι, Μέλση, (60΄Daniel), ), Αράπι, (75΄Σεριανάι), Α.Οικονομόπουλος, (82΄Κονδύλης), Τρέσα, Λαζάρου, Ε.Προσίλης, (75΄Χ.Προσίλης ), Κέλλης, Κλ.Κάλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates