Social Icons

Κυριακή 29 Αυγούστου 2021

Ερμής Μελιγούς-Φοίνικας Νέας Επιδαύρου 3-2.

 Την πρόκριση για την 2η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος πήρε ο Ερμής Μελιγούς το απόγευμα της Κυριακής (29/08) καθώς επικράτησε στο Δημοτικό γήπεδο Άστρους του Φοίνικα Νέας Επιδαύρου με σκορ 3-2, μετά από έναν ιδιαίτερα ενδιαφέρον αγώνα. Η ομάδα της Βόρειας Κυνουρίας αποδείχθηκε πιο ουσιαστικά και κατάφερε να φτάσει δίκαια στην πρόκριση. 

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με δοκάρι για τους φιλοξενούμενους στο 6’ για να έρθει η ουσιώδης απάντηση του Ερμή στο 7’ με το γκολ που σημείωσε ο Μπάξτον για το 1-0. Στο 22’ οι «φιλοξενούμενοι» έχασαν την ευκαιρία με πέναλτι να ισοφαρίσουν με τον Μάρκου μετά από απόκρουση του Γιαννούση. Στο 31’ ο Φοίνικας τελικά με τον Μάρκου έκανε το 1-1. Στην επανάληψη ο Ερμής μέσα σ’ ένα δίλεπτο (57’ με εύστοχο πέναλτι του Φερέιρα και στο 59’ με τον Μπίσσια) πήρε ουσιαστικό προβάδισμα με 3-1, ενώ είχε και δοκάρι στο 76’ με τον Κοδέλα να «κλειδώσει» τη νίκη. Στο 84’ η ομάδα της Αργολίδας μείωσε με τον Καπλαντζή, χωρίς ωστόσο οι «φιλοξενούμενοι» να καταφέρουν κάτι περισσόερο. 

ΤΕΡΜΑΤΑ: 7’ Μπάξτον, 57’ (πεν.) Φερέιρα, 59’ Μπίσσιας | 31’ Μάρκου, 84’ Καπλαντζής. 

ΔΟΚΑΡΙΑ: 76’ Κοδέλας | 6’ Τριμπόνιας.

 ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 20’ Γιαννούσης Σοφ. 88’ Καδάς | 26’ Καπλαντζής, 87’ Γκουριώτης. 

ΕΡΜΗΣ ΜΕΛΙΓΟΥΣ (Κώστας Καλογιαννίδης): Γιαννούσης Κ., Παπαδόπουλος, Πολυμενάκος, Ράλλιος Γ., Μπίσσιας, Γιαννούσης Σοφ., Κατσίρης, Σαμαρτζής (46’ Καδάς), Κάρλος Μπάξτον, Ιατρίδης (66’ Αδάμης), Φερέιρα Ρούι (74’ Κοδέλας).

ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΝΕΑΣ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ: Μίρτα, Γκουριώτης, Σερμάγιας, Καπλαντζής, Τριμπόνιας, Χατζησοφρωνίου (66’ Μπιτζής), Μάρκου (90’+1’ Μπούκουρης), Καρέλης, Θωμάς (66’ Τριανταφύλλου), Παπαϊωάννου, Γεωργίου.


Πηγή: http://www.drt915.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates