Social Icons

Κυριακή 11 Ιουλίου 2021

Την Κυριακή 18 Ιουλίου οι τελικές αποφάσεις για την Ενωση Ερμιονίδας.

 Δεν είχε αίσιο αποτέλεσμα η σημερινή Γενική Συνέλευση της Ένωσης Ερμιονίδας, ώστε να βρεθεί το διοικητικό σχήμα που θα αναλάβει το δύσκολο φετινό εγχείρημα να σταθεί η ομάδα αξιοπρεπώς και όπως αρμόζει στην μέχρι τώρα πορεία της, στην Γ΄Εθνική.

Δεν είναι εύκολες οι αποφάσεις αυτές και όλοι καταλαβαίνουν ότι οι ευθύνες που θα επωμιστεί το επόμενο διοικητικό σχήμα, είναι πολλές. Αν είναι κάτι που δημιουργεί ένα κλίμα αισιοδοξίας, είναι η συσσωρευμένη εμπειρία στους ανθρώπους που κατά καιρούς συμμετείχαν σε διοικητικά σχήματα της ομάδας, αλλά και η αποδεδειγμένη αγάπη τους για την Ένωση. Παρά την αρνητική σημερινή εξέλιξη, το διάστημα που απομένει μέχρι την επόμενη συγκέντρωση θα είναι σίγουρα αποδοτικό και θα φέρει τη λύση που όλοι προσδοκούν αλλά και επιθυμούν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται η σύμφωνη γνώμη αρκετών σημαντικών προσώπων, να συμμετέχουν στη φετινή προσπάθεια, είτε με τη μορφή ενεργούς συμμετοχής είτε με τη μορφή της οικονομικής ενίσχυσης. Είτε με τον ένα τρόπο είτε με τον άλλον τρόπο, το διοικητικό σχήμα θα λάβει μορφή την επόμενη Κυριακή και η ομάδα θα οδηγηθεί σε ασφαλή μονοπάτια, όπως άλλωστε έκανε μέχρι τώρα.

 Οποιαδήποτε άλλη εξέλιξη, θα αποτελούσε μια αρνητική έκπληξη από μια ομάδα που δεν έχει συνηθίσει τον φίλαθλο κόσμο της Αργολίδας σε κάτι παρόμοιο. 

 Το επόμενο ραντεβού ορίστηκε την επόμενη Κυριακή 18 Ιουλίου 2021.

Πηγή:argolidamagazine.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates