Social Icons

Κυριακή 23 Μαΐου 2021

Με Πούτσι ο Φοίνικας Νέας Επιδαύρου άλωσε το Χιλιομόδι.

 Ένας μεγαλος θρίαμβος για τον Φοίνικα Ν. Επιδαύρου ο οποίος πανηγυρίστηκε έξαλλα τόσο από τη σημασία του όσο και από τον τρόπο που επιτεύχθηκε. Μετά από ένα μοιρασμένο παιχνίδι και τη στιγμή που η αγωνία και των δύο ομάδων είχε χτυπήσει κόκκινο, ο νεοεισελθών Πούτσι στο 88' πέτυχε το χρυσό γκολ που αναπτερώνει τις ελπίδες της ομάδας της Ν. Επιδαύρου για παραμονή στην Γ' Εθνική.

 Λίγες φάσεις στο πρώτο ημίχρονο, κάτι που ήταν αναμενόμενο αφού και οι δύο ομάδες είχαν τον ίδιο στόχο. Πρόσεχαν πρώτα να μην δεχτούν τέρμα και ύστερα να διεκδικήσουν κάτι παραπάνω. Τελικά, ο Φοίνικας αποδείχτηκε πιο ψύχραιμος, εκμεταλλεύτηκε το πολύ καλό ρόστερ του και με έναν εξαιρετικό παίκτη, με τεράστια εμπειρία στην Γ' Εθνική, βρήκε τον τρόπο λίγο πριν τη λήξη, να πάρει τους πολύτιμους τρεις βαθμούς.

Διαιτητές: Παναγάκος, Σόβολος-Ισακοβίδης (Λακωνίας)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ (Τάσος Πέρρας): Σκούρτης, Βελέτζας, Φυσαράκης, Στρατίκης, Μπινιώρης, Γκούμας (46' Γεωργιάδης), Κοντούλης, Στασινόπουλος, Χουσελάς (75' Γκουριώτης), Μιτακίδης (75' Στ. Παπαγεωργίου), Στρατιδάκης
ΦΟΙΝΙΚΑΣ Ν. ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ (Δημήτρης Κρεμμύδας): Χατζηφόρος, Καλτσάς, Σερμάγιας, Μπούκουρης (65' Πούτση), Χ. Κάπλατζης, Τριμπόνιας, Τσουκαλάς (55' Διαμαντής), Π. Κάπλατζης (80' Θωμάς), Τριανταφύλλου (55' Μακροστέργιος), Μάρκου (80' Χατζόπουλος), Γεωργίου.

ΠΗΓΗ : argolidamagazine.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates