Social Icons

Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2021

Στοίχημα στην Ευρωλίγκα, μυστικά και τακτική!

 

Η φιλοσοφία στοιχηματισμού στο μπάσκετ είναι πολύ διαφορετική από το ποδόσφαιρο.

Ανοίγοντας μόνο την καρτέλα ενός αγώνα διαπιστώνουμε ότι το “1-Χ-2” παίζει μικρό ρόλο καθώς μπαίνουν στο χορό τα χάντικαπ, το over/under δεν είναι σταθερό, αλλά εξαρτάται από τους αντιπάλους και φυσικά τα ειδικά στοιχήματα των παικτών είναι ακόμα πιο δημοφιλή. Ειδικά στην Euroleague αλλά και στο στοίχημα ΝΒΑ.

Το σημαντικότερο ίσως γεγονός που έχει επηρεάσει τη φετινή Euroleague είναι η πανδημία, εξαιτίας της οποίας οι ομάδες αγωνίζονται με ελάχιστο ή καθόλου κόσμο στα γήπεδα. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα, οι έδρες να μην αποτελούν φόβητρο για τους αντιπάλους: μόλις το 46% των γηπεδούχων νικά!

Μια μεγάλη κατηγορία στοιχημάτων είναι τα early picks. Ειδικά φέτος, πολλές στοιχηματικές αργούν να ανοίξουν τις αγορές ενός αγώνα, λόγω του αστάθμητου παράγοντα της πανδημίας. Όσες, όμως, τα ανοίγουν έστω και ενδεικτικά με λίγες επιλογές, κινδυνεύουν να εκτεθούν.

Επίσης, ένα μεγάλο μέρος του πονταρίσματος στο μπάσκετ, αφορά στα ειδικά στοιχήματα παικτών, φερ’ ειπείν το Ταβάρες της Ρεάλ πλήρωσε φέτος 6άρι και 7άρια για double-double! Η Euroleague είναι ένα ιδιαίτερο πρωτάθλημα για στοιχηματισμό και ειδικά φέτος. Με σωστή τακτική, όμως, μπορούμε να βρούμε ευκαιρίες.

 

Διαβάστε το πλήρες άρθρο [U1] στο στοιχηματικό σάιτ koubanezos.gr


 [U1]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates