Social Icons

Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2021

Διαμαρτυρία του δημάρχου Ερμιονίδας Γιάννη Γεωργόπουλου για την επιβολή του lockdown στην Ερμιονίδα.

Σε αυστηρό  lockdown θέτει από την Πέμπτη το πρωί στις 6 και για 4 ημέρες η κυβέρνηση

Μητσοτάκη τον νομό Αργολίδας . 

Για πιοό λόγο δεν κατάλαβε κανείς . Και για πιό λόγο να την "πληρώσει" και πάλι η περιοχή  της Ερμιονίδας . Μία περιοχή η οποία εχει μηδενικά κρούσματα . 

Αμεση ήταν η απάντηση του δημάρχου Γιάννη Γεωργόπουλου ο οποίος απέστειλε επιστολή στον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων κ. Ν. Χαρδαλιά. 

Κύριε Υφυπουργέ ,

                                 Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε και μάλιστα από τα Μ.Μ.Ε, ότι ο Δήμος Ερμιονίδας τίθεται σε καθεστώς αυστηρού lock down από αύριο μέχρι και τις 18 Ιανουαρίου 2021 μαζί με τους υπόλοιπους Δήμους της Π.Ε Αργολίδας.

 Σύμφωνα με την δική σας εμπιστευτική ενημέρωση, που ξεκίνησε πριν από ένα μήνα, στο Δήμο μας δεν υπάρχει κανένα θετικό κρούσμα εδώ και αρκετό καιρό.

Απορούμε λοιπόν γι’ αυτή την απόφασή σας, όταν μάλιστα στο παρελθόν όπου είχαν προκύψει κρούσματα σε μεγάλη μερίδα μεταναστών σε Κέντρο Φιλοξενίας στο Δήμο μας το αυστηρό lock down είχε επιβληθεί μόνο στα όρια της Ερμιονίδας. Τώρα γιατί δεν εφαρμόζεται μόνο σε περιοχές που υπάρχει αυξημένος αριθμός κρουσμάτων ;

Όπως γνωρίζετε μια τέτοια απόφαση δημιουργεί σοβαρά προβλήματα στην τοπική Οικονομία και στην τοπική Κοινωνία, γι’ αυτό παρακαλούμε να επανεξετάσετε την απόφασή σας κατά το μέρος που αφορά τον Δήμο Ερμιονίδας.

Παρακαλούμε τους κ.κ Περιφερειάρχη Πελοποννήσου και Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας όπως συνδράμουν στην στήριξη του αιτήματός μας.

 

Ο Δήμαρχος

                                                          Ιωάννης Γεωργόπουλος 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates