Social Icons

Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2020

Την Εθελοντική ομάδα "Αλληλεγγύη" επισκέφτηκε ο δήμαρχος Ερμιονίδας Γιάννης Γεωργόπουλος.

 

Τα Χριστούγεννα μοιράζουμε την αγάπη, μιας και αυτό είναι ένα από τα βασικά μηνύματα των

ημερών αυτών !

Οι γυναίκες αυτές και άλλες πολλές που δεν ήταν σήμερα εκεί μοιράζουν αγάπη όλο το χρόνο αφού με χαρά και πολύ κέφι μαγειρεύουν 4 γεύματα την εβδομάδα για πάνω από 35 συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη ! Σήμερα επισκέφτηκα το χώρο της Αλληλεγγύης του Δήμου Ερμιονίδας και έδωσα τις θερμότερες ευχές της Δημοτικής Αρχής για Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένη τη Νέα Χρονιά, στα μέλη της Εθελοντικής ομάδας "Αλληλεγγύη" !!!
Με μια γρήγορη ανασκόπηση στη χρονιά που φεύγει η εν λόγω ομάδα προσφέρει σε μηνιαία βάση, όλο το χρόνο, δεκάδες τσάντες τροφίμων σε οικογένειας που το έχουν ανάγκη, ενώ αυτή η προσπάθεια τις ημέρες των Χριστουγέννων και του Πάσχα πολλαπλασιάζεται. Τις ίδιες μέρες, πληθώρα τροφίμων διατίθεται και στα 3 φιλόπτωχα ταμεία της Ερμιόνης, σε ενορίεςτης Ερμιονίδας και σε Κοινότητες (π.χ Πορτοχελίου) με σκοπό να ενισχυθεί η κοινωνική τους προσφορά τις Άγιες αυτές μέρες ! 

Ακόμα, η διάθεση ειδών ένδυσης και υπόδησης είναι ένα θέμα που έχουν άριστα οργανώσει οι εθελόντριες της ομάδας και έτσι όσοι το έχουν ανάγκη βρίσκουν ενα καθαρό ρούχο για να ντυθούν και ένα ζευγάρι καινούρια παπούτσια για να φορέσουν!

Όλα αυτά επιτυγχάνονται με την ακούραστη προσπάθεια των εθελοντών, την συνεχή υποστήριξη των δωρητών και τη στήριξη του Δήμου Ερμιονίδας!!!! Τους ευχαριστούμε όλους και τους ευγνωμονούμε μέσα από την καρδιά μας. 

Εύχομαι και πάλι καλά Χριστούγεννα σε όλους!!!! Ευτυχισμένος ο καινούργιος χρόνος!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates