Social Icons

Παρασκευή 15 Μαΐου 2020

Ανοίγουν τη Δευτέρα (18/5) τα κλειστά για προπόνηση με μπάλα.

Το άνοιγμα και των κλειστών αθλητικών εγκαταστάσεων για ατομικές προπονήσεις,
προανήγγειλε ο Λευτέρης Αυγενάκης. Ο υφυπουργός Αθλητισμού ανακοίνωσε ότι από τη Δευτέρα (18/5) ανοίγουν με περιορισμό στον αριθμό ατόμων (σ.σ. ένας ανά 30 τετραγωνικά μέτρα) τα κλειστά γυμναστήρια για προπονήσεις και με μπάλα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην ΕΡΤ: «Από Δευτέρα 18/5 θα μπορούν αθλητές και αθλήτριες από 13 ετών και πάνω όλων των ερασιτεχνικών σωματείων και όλων των αθλημάτων να προπονούνται σε ανοιχτές και κλειστές εγκαταστάσεις. Μιλάμε για ατομικές και όχι ομαδικές προπονήσεις. Οι ειδικοί επιστήμονες είπαν ότι μπορεί να γίνει χρήση μπάλας. Επίσης θα λειτουργήσουν ξανά τα κολυμβητήρια ανοιχτά και κλειστά, ενώ θα υπάρξει ποσοτικός περιορισμός σε αριθμό αθλητών. Σε μεγάλους ανοιχτούς αθλητικούς χώρους θα έχουμε όριο ως 80 άτομα, σε ανοιχτούς και κλειστούς μικρούς αθλητικούς χώρους (γηπεδάκια μπάσκετ, βόλεϊ, χάντμπολ) ένα άτομο ανά 30 τετραγωνικά μέτρα περίπου, ενώ θα έχουμε ποσοτικούς περιορισμούς και στις πισίνες (50άρες, 33άρες, 25άρες). Τέλος θα υπάρξει πρόβλεψη για να μπορούν να εισέλθουν στα γήπεδα οι αθλητές για τις σχολές ΣΕΦΑ πρώην ΤΕΦΑΑ, τις Στρατιωτικές και Αστυνομικές σχολές και την πυροσβεστική»

Με ανακοίνωσή του προέδρου του Δ.Σ. του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Ερμιόνης Γεώργιος και Ευαγγελία Μπουρνάκη Νίκου Οικονόμου ενημερώνει για την λειτουργεία των αθλητικών κέντρων 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates