Social Icons

Σάββατο 28 Μαρτίου 2020

Παρέμβαση του δημάρχου Ερμιονίδας Γιάννη Γεωργόπουλου με πολλά μηνύματα

Γιάννης Γεωργόπουλος :

*"... Η Δημοτική Αρχή θα πράξει ό,τι χρειαστεί για την προστασία της ζωής και της περιουσίας των δημοτών και των κατοίκων της Ερμιονίδας, διότι δεν νοείται ελευθερία σε μια ευνομούμενη κοινωνία, δίχως νόμο και τάξη".

** "... Το ζήτημα της ασφάλειας των πολιτών αποτελεί μείζον θέμα και γνωρίζοντας πλήρως την υποστελέχωση, τις ελλείψεις και τα προβλήματα που υπάρχουν στο Αστυνομικό Τμήμα Ερμιονίδας, τα έχω μεταφέρει εγκαίρως στο αρμόδιο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, ζητώντας την άμεση ενίσχυσή του με επιπλέον προσωπικό".

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ :



Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στην Ελληνική Αστυνομία και ειδικότερα στους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, του Αστυνομικού Τμήματος Ερμιονίδας και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αργολίδας, για την την σύλληψη των δραστών και την εξιχνίαση τριών περιπτώσεων ληστειών και εννέα περιπτώσεων κλοπών και αποπειρών κλοπών, οι οποίες έλαβαν χώρα στο Δήμο Ερμιονίδας από τις 11 Απριλίου 2019 έως τις 26 Μαρτίου 2020.
Οι Αστυνομικές Αρχές, παρά τις δυσμενείς συνθήκες λόγω της πανδημίας, κινήθηκαν συντονισμένα και με επαγγελματικό χειρισμό έφεραν ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα, το οποίο σαν πολίτες μας κάνει να νιώθουμε ασφαλείς.
Οι προαναφερθείσες παραβατικές συμπεριφορές στην περιοχή της Ερμιονίδας, αναδεικνύουν για μια ακόμα φορά το μεγάλο πρόβλημα της υποστελέχωσης του Αστυνομικού Τμήματος Ερμιονίδας.
Το ζήτημα της ασφάλειας των πολιτών αποτελεί μείζον θέμα και γνωρίζοντας πλήρως την υποστελέχωση, τις ελλείψεις και τα προβλημάτα που υπάρχουν στο Αστυνομικό Τμήμα Ερμιονίδας, τα έχω μεταφέρει εγκαίρως στο αρμόδιο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, ζητώντας την άμεση ενίσχυσή του με επιπλέον προσωπικό.
Αυτή η πίεση θα συνεχιστεί και η Δημοτική Αρχή θα πράξει ό,τι χρειαστεί για την προστασία της ζωής και της περιουσίας των δημοτών και των κατοίκων της Ερμιονίδας, διότι δεν νοείται ελευθερία σε μια ευνομούμενη κοινωνία, δίχως νόμο και τάξη.
Κλείνοντας θα πω ένα πολύ μεγάλο Μπράβο και ένα πολύ μεγάλο Ευχαριστώ στις Αστυνομικές Αρχές γι’ αυτή την σημαντική επιτυχία, που αποδεικνύει στην πράξη ότι οι άνδρες και οι γυναίκες που υπηρετούν στην Ελληνική Αστυνομία, αξίζουν την ευγνωμοσύνη μας για το δύσκολο καθημερινό τους αγώνα, πόσο μάλλον υπό τις παρούσες καταστάσεις της πανδημίας και το τεράστιο φόρτο εργασίας που έχουν επωμιστεί.
Τους εύχομαι να είναι υγιείς και να έχουν πάντα επιτυχίες.

Ιωάννης Γεωργόπουλος
Δήμαρχος Ερμιονίδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates