Social Icons

Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019

Τα τρομερά σερί του ΠΑΟΚ και αυτό που ενώνει Θελάδες και Ζιντάν

Αγωνίστηκαν μαζί 41 φορές με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, είναι φίλοι κι απόψε θα είναι
αντίπαλοι: ο Αλμπερτ Θελάδες της Βαλένθια και Ζινεντίν Ζιντάν της «βασίλισσας». Ο Θελάδες είχε πάει στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» νωρίτερα από τον «Ζιζού», έναντι 12 εκατ. ευρώ τότε από τη Θέλτα καίτοι προϊόν της Masía της Μπαρτσελόνα. Ενα χρόνο αργότερα ο Ζιντάν κόστιζε 75 εκατ. ευρώ από τη Γιουβέντους. Αντίπαλοι λοιπόν απόψε οι δύο προπονητές, πια, στο «Μεστάγια» και με τη Ρεάλ να έχει την ευκαιρία να πάει στο clasico της Τετάρτης ούσα στο +2 από την Μπάρτσα μετά την το 2-2, χθες, στο Σαν Σεμπαστιάν.


Από το 1961-62 είχε να «τρέξει» αήττητο σερί έντεκα αγώνων στο πρωτάθλημα η Γουλβς (!), δίκαια καθώς έχει δημιουργήσει φέτος μια πολύ καλή ομάδα, από την οποία δε λείπουν βέβαια… παιδικές ασθένειες. Φάνηκε και στο 2-2 στο Μπράιτον, με τα λάθη της στην άμυνα. Εργο Νούνο Εσπίριτο Σάντο βεβαίως βεβαίως, ο οποίος διετέλεσε παίκτη του Ζοσέ Μουρίνιο στην Πόρτο το 2002-04 και έκτοτε διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις. Τερματοφύλακας ο Σάντο, χωρίς τη μεγάλη καριέρα βέβαια, αποσύρθηκε το 2010.

Ο Παναιτωλικός έχει να νικήσει τον ΠΑΟΚ από τις 31 Ιανουαρίου 2015, όταν επικράτησε στην Τούμπα με 2-1. Δέκα μήνες αργότερα πήρε το δεύτερο και τελευταίο θετικό αποτέλεσμα εκεί, μια ισοπαλία και ακολούθησαν έκτοτε δέκα σερί του ΠΑΟΚ. Ο οποίος «δικέφαλος» έφτασε τους 48 αγώνες αήττητος και 23 εκτός έδρας ενώ «τρέχει» σερί 31 αγώνων που σκοράρει εκτός έδρας.


Νίκος Μποζιονέλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates