Social Icons

Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019

Μία νέα εποχή ξεκινά για το AKS PORTO HELI!


Ετοιμαστείτε για μία αναβαθμισμένη εμπειρία διαμονής…

Με μεγάλο ενθουσιασμό και χαρά είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την ολική ανακαίνιση του 4-άστερου παραλιακού ξενοδοχείου μας στο Πόρτο Χέλι της Πελοποννήσου. Δουλεύουμε πυρετωδώς για να αναβαθμίσουμε όλους τους κοινόχρηστου και εμπορικούς χώρους και όλα μας τα δωμάτια, διαμορφώνοντας έτσι ένα περιβάλλον που θα πληροί τις πιο σύγχρονες κατασκευαστικές προδιαγραφές.
Οι γήινες αποχρώσεις , που εναρμονίζονται με το φυσικό τοπίο, θα απαλύνουν τις αισθήσεις και θα δημιουργήσουν αξέχαστες εμπειρίες χαλάρωσης. Η ολοκαίνουργια μοντέρνα επίπλωση θα απογειώσει το νέο, σύγχρονο design των χώρων. Όλη η ανακαίνιση έχει φρέσκο, κομψό και μίνιμαλ χαρακτήρα, όπως επιβάλλουν οι τελευταίες αρχιτεκτονικές τάσεις της προσιτής πολυτέλειας.
Ολοκληρώνοντας την ανακαίνιση, το AKS Portο Heli θα είναι πανέτοιμο να σας υποδεχθεί την Άνοιξη του 2020, με παροχές που θα αναβαθμίσουν την συνολική εμπειρία διαμονής για εσάς, τους καλεσμένους μας, προσφέροντας ακόμα υψηλότερα επίπεδα εξυπηρέτησης και φιλοξενίας.
Ανυπομονούμε να σας υποδεχτούμε στο νέο μας ξενοδοχείο για να δημιουργήσουμε μαζί αξέχαστες στιγμές διακοπών που θα αποτυπωθούν στην μνήμη σας για πολύ καιρό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates