Social Icons

Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019

Νίκη 3-2 για την Ερμιονίδα απέναντι στον Α.Ο.Τσιλιβή με σκορ 3-2 .

Η Ερμιονίδα πέτυχε την πρώτη νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα στην έδρα της κερδίζοντας
τον Α.Ο.Τσιλιβή με σκορ 3-2 στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής.
Μεγάλοι πρωταγωνιστές για τους γηπεδούχους ήταν ο Τριμπόνιας ο οποίος πέτυχε δύο τέρματα , ο εκπληκτικός Εσκουρέντο ο οποίος πιστεύουμε θα κάνει μαγικά στο φετινό πρωτάθλημα , ο Χάρης Ποζατζίδης ο οποίος με την πρώτη του παρουσία σε επίσημο αγώνα πέτυχε ένα γκολ , είχε ένα δοκάρι και γενικά η παρουσία του ήταν ικανοποιητική και βέβαια δεν υστέρησαν οι υπόλοιποι.

Οι φάσεις του αγώνα

Στο 3΄λεπτό ο Εσκουρέντο έβγαλε σέντρα ακριβείας στο κεφάλι του Ποζατζίδη και ο υψηλόσωμος επιθετικός με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Τριαντάφυλλου ανοίγοντας το σκορ για την Ερμιονίδα.

Στο 5΄λεπτό πολύ μεγάλη ευκαιρία για την Ερμιονίδα να διπλασιάσει τα τέρματα της όταν ο Εσκουρέντο εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά ο Παζατζίδης έπιασε καρφωτή κεφαλιά, ο Τριαντάφυλλος απέκρουσε δύσκολα στην αριστερή του γωνία και στην συνέχεια η μπάλα χτύπησε στην αριστερή συμβολή των δοκαριών .
Στο 6΄λεπτό σέντρα του Εσκουρέντο από αριστερά , γυριστό σουτ του Τριμπόνια η μπάλα χτύπησε στην ρίζα της δεξιάς δοκού .
Στο 7΄λεπτό δυνατό σουτ του Τριμπόνια η μπάλα έφυγε ελάχιστα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Τριαντάφυλλου.
Στο 9΄λεπτό ο Γκέκας με κάθετη μπαλιά στην πλάτη της άμυνας της Ερμιονίδας έβγαλε τον Βενάρδο απέναντι στον Κύρου , το πλασέ που έκανε έδιωξε σωτήρια ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων.
Στο 12΄λεπτό η Ερμιονίδα πέτυχε γκολ όταν ο Γουάτσον από το κέντρο του γηπέδου τροφοδότησε τον Εσκουρέντο , αυτός έβγαλε παράλληλη σέντρα προς την εστία και ο Μπατσής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του . Ο διαιτητής Λιάρος ακύρωσε το γκολ αφού συμβουλεύτηκε τον πρώτο βοηθό υποστηρίζοντας πως η μπάλα από την αρχή της φάσης είχε βγει πλάγιο.
Στο 14΄λεπτό μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίσουν όταν ο Λιβέρης βρέθηκε σε θέση βολής μέσα στην περιοχή , πλάσαρε για να χτυπήσει η μπάλα σε πόδι αμυντικού και να φύγει ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι κόρνερ.
Στο 18’ λεπτό σέντρα του Τριμπόνια από δεξιά , ο Ποζατζίδης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ.
Στο 26΄λεπτό ο Βενάρδος με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία του Κύρου για να γίνει το 1-1.
Στο 38΄λεπτό ο Γουάτσον ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Γκέκα και το πεντακάθαρο πέναλτι μετέτρεψε σε γκολ ο Τριμπόνιας κάνοντας το 2-1.
Στο 48΄λεπτό ο Λιβέρης εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά , η μπάλα έφτασε στην περιοχή της Ερμιονίδας , εκεί προσπάθησαν να διώξουν οι αμυντικοί και ο Αμαραντίδης που καιροφυλακτούσε με σουτ έκανε το 2-2.
Στο 59΄λεπτό μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους να πάρουν κεφάλι στο σκορ όταν ο Παναγιωτίδης σέντραρε από αριστερά και ο Υψηλός απέναντι από τον Κύρου προσπάθησε να τον πλασάρει όμως ο τερματοφύλακας της Ερμιονίδας έδιωξε με το πόδι σώζοντας την ομάδα του από βέβαιη παραβίαση.
Στο 68΄λεπτό δυνατό σου του Τριμπόνια έξω από την περιοχή , η μπάλα πάνω από το δοκάρι άουτ.
Στο 76΄λεπτό η Ερμιονίδα πέτυχε το τρίτο της γκολ όταν ο Εσκουρέντο  μπήκε από δεξιά απέφυγε εκπληκτικά τον Μανωλακάκη , πέρασε την μπάλα πάνω από τον επερχόμενο Τριαντάφυλλο και ο Τριμπόνιας με προβολή έκανε το 3-2.
Στο 91΄λεπτό πολύ μεγάλη ευκαιρία για την Ερμιονίδα να κάνει το 4-2 όταν ο Ποζατζίδης με παράλληλη σέντρα από αριστερά έβγαλε τον Μπαρμπέρο απέναντι από τον Τριαντάφυλλο  , το πλασε που έκανε πήγε στην αγκαλιά του τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων.

Ερμιονίδα (Δημ.Νόλης) : Κύρου, Παναγόπουλος, Μερτύρης ( 58΄Παπαεμμανουηλίδης), Βιρβίλης, Πιριτζάου, Κατσαμπάς ( 75΄Κοτσαρίδης), Τριμπόνιας, (82΄Μπαρμπέρο),Καρούτης, Πογατζίδης , Εσκουρέντο ( 90΄Μπουζάι), Γουάτσον.

Α.Ο.Τσιλιβή ( Πέτρος Τσούκλης) : Τριαντάφυλλος, Μπατσής, Μανωλακάκης, Λιβέρης, Κόκας, ( 62΄Ελέζι), Μούστα, Υψηλός, ( 87΄Παναγιωτόπουλος), Γκέκας, ( 83΄Μαρούδας), Αμαραντίδης, Παναγιωτίδης,( 59΄Γεωργίου),  Βενάρδος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates