Social Icons

Τρίτη 27 Αυγούστου 2019

" ΜΠΑΜ " με Ανδρέα Παπαιωάννου από τον Παναργειακό η Κορωνίδα Κοιλάδας.

Ποδοσφαιριστής της Κορωνίδας Κοιλάδας είναι εδώ και λίγη ώρα ο Ανδρέας Παπαιωάννου
. Ο 27χρονος μέσος αποτελεί ένα πολύ δυνατό όπλο στην φαρέτρα του Θανάση Τσιρόπουλου στην προσπάθεια που θα κάνει η ομάδα της Κορωνίδας Κοιλάδας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Α1 Αργολίδας και την άνοδο της ομάδας στην Γ΄Εθνική. Πρόκειται για ένα πολυσύνθετο ποδοσφαιριστή ο οποίος αγωνίζεται με μεγάλη επιτυχία τόσο στην άμυνα αλλά και σε όλες τις θέσεις του κέντρου. Διαθέτη τεράστια εμπειρία από τις συμμετοχές του στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής 
Έχει αγωνιστεί σε Ένωση Μηδέας , Παναυπλιακό, Ατρόμητο Χιλιομοδίου , Παναργειακό για τέσσερα χρόνια όπου υπήρξε και αρχηγός του και στον Ερμή Κιβερίου. 

Η Ανακοίνωση της Κορωνίδας.

Ο Α.Ο. Κορωνίς Κοιλάδας είναι στην ευχάριστη θέση ν ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Ανδρέα Παπαϊωάννου.
Ο Ανδρέας είναι 28 ετών (1991) και αγωνίζεται στο χώρο του κέντρου.
Έχει τεράστια εμπειρία από την Γ Εθνική Κατηγορία αγωνιζόμενος σε Ένωση Μιδέας , Πανναυπλιακό , Ένωση Ερμιονίδας , Ερμή Κιβερίου , Ατρόμητο Χιλιομοδίου και Παναργειακό του οποίου έχει διατελέσει και αρχηγός.
Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια της Κορωνίδας και του ευχόμαστε καλή σεζόν με υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας.

Εκ του Γραφείου Τύπου 
της Κορωνίδας Κοιλάδας

Εν τω μεταξύ η ομάδα της Κορωνίδας Κοιλάδας την Τετάρτη (28/08) δίνει δυνατό φιλικό στο γήπεδο του Ναυπλίου με αντίπαλο την νεοφώτιστη ομάδα στην Γ΄Εθνική Ναύπλιο 2017 με ώρα έναρξης στις 6 το απόγευμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates