Social Icons

Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019

Ρετρό : Ο αγώνας ΑΕΚ Κρανιδίου-Ποσειδώνας Διδύμων- Στα κάγκελα οι Διδυμιώτες.


Το Sport-Ermionida συνεχίζει τα αφιερώματα του σε αγώνες του παρελθόντος των ομάδων της Ερμιονίδας όπως μας τα αφηγούνται οι φίλαθλοι της περιοχής .

Σήμερα θα αναφερθούμε σε ένα
αγώνα πού έγινε τον Φεβρουάριο του 1985 και αποτελούσε μία άτυπη ρεβάνς μεταξύ του Ποσειδώνα Διδύμων και της ΑΕΚ Κρανιδίου.
Συγκεκριμένα την περίοδο του 1980-1981 η ΑΕΚ Κρανιδίου είχε κερδίσει μέσα στα Δίδυμα τον Ποσειδώνα με σκορ 2-5. Την περίοδο 194-195 η ομάδα του Ποσειδώνα πήρε την ρεβάνς κερδίζοντας την ΑΕΚ μέσα στο Κρανίδι με σκορ 1-4,
Το ρεπορτάζ

Έπρεπε να περάσουν περίπου τρία χρόνια για να πάρει την ρεβάνς της εντός έδρας ήττας ο Ποσειδώνας Διδύμων από την ΑΕΚ Κρανιδίου.
Συγκεκριμένα την περίοδο 1980-81 η ομάδα της ΑΕΚ Κρανιδίου με χατ τρίκ του Κατσάβελα είχε κερδίσει μέσα στα Δίδυμα με σκορ 2-5.
Τον Φεβρουάριο του 1985  ο Ποσειδώνας Διδύμων βρίσκεται τρείς βαθμούς μπροστά από την ΑΕΚ Κρανιδίου ενώ ένα βαθμό πιο πάνω βρισκόταν η Μπουμπουλίνα Σπετσών.. Ήταν η μεγάλη ευκαιρία να πάρει την ρεβάνς που προαναφέραμε .
Ο αγώνας έχει προγραμματιστεί να γίνει στο γήπεδο του Κρανιδίου με τον Ποσειδώνα να καίγεται για την νίκη αφού έχουν απομείνει μόνο τέσσερεις αγωνιστικές μέχρι το φινάλε του πρωταθλήματος.
Το γήπεδο του Κρανιδίου ήταν κατάμεστο από φιλάθλους και των δύο ομάδων
Διαιτητές είχαν οριστεί από τον Πειραιά λόγω αξιολογήσεως του αγώνα.
Προπονητές των δύο ομάδων ήταν ο Άγγελος Κρεμμύδας για την ΑΕΚ Κρανιδίου και ο Κώστας Σαρρής για τον Ποσειδώνα Διδύμων.
Το τελικό σκορ του αγώνα ήταν 1-4 με χατ τρικ του Δημήτρη Αποστόλου και ένα του Γιάννη Παπαντωνίου. Το ένα από τα τρία γκολ ο Αποστόλου το πέτυχε με πέναλτι πού κέρδισε ο Γιάννης Παπαντωνίου. Ήταν εκπληκτικός αγώνας για τους φιλοξενούμενους. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο όπως μας είπαν χάθηκε η μπάλα.
Το γκολ του Κρανιδίου ο Μαναβέρης ο οποίος ήταν και από τους κορυφαίους παίκτες των γηπεδούχων.
Μάλιστα στην επίτευξη του  γκολ από τον Παπαντωνίου οι Διδυμιώτες έριξαν τα κιγκλιδώματα του γηπέδου.
Δείτε το δημοσίευμα της εποχής όπως το μετέφερε ο δημοσιογράφος Γιάννης Γαλανόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates