Social Icons

Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019

Ε.Π.Σ.Αργολίδας : Εκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτας της ( φωτό).

  
Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε την Τετάρτη ( 27/02) το βράδυ στο κέντρο Royal
Pantazis Catering στην Δαλαμανάρα η Ε.Π.Σ. Αργολίδας .
Η προσέλευση του κόσμου ήταν εντυπωσιακή αφού πάνω από 1500 άτομα παραβρέθηκαν στην εκδήλωση μεταξύ αυτών ποδοσφαιριστές , προπονητές, πρόεδροι και μέλη όλων των ομάδων πού ανήκουν στην Ε.Π.Σ.Αργολίδας .

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης , ο Πρόεδρος της ΕΠΟ Ευάγγελος Γραμμένος, ο Γιάννης Μανιάτης βουλευτής της ΚΙΝΑΛ , ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας Παναγιώτης Παπαχρήστου, ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Μαγνησίας Περικλής Δασκαλάκης, ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Αρκαδίας Σταύρος Τσαγγούρης, ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Μεσσηνίας Βασίλης Σπηλιώτης και ο γραμματέας αυτής Ηλίας Αλεξανδρόπουλος, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αχαΐας  Άγγελος Δανιήλ ,ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αθηνών Παναγιώτης Δημητρίου  εκπρόσωπος της Π.Α.Ε. ΑΕΚ Ιωάννης Παπαδόπουλος, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας Φώτης Δαμούλος   και αρκετοί περιφερειακοί σύμβουλοι.  
Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον αγιασμό και την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας .
Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Αργολίδας Βασίλης Σιδέρης ο οποίος αφού καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους έκανε ένα σύντομο απολογισμό του έργου της Ένωσης. Στην συνέχεια τον λόγο πήραν ο πρόεδρος της Ε.Π.Ο Ευάγγελος Γραμμένος και ο περιφερειάρχης  Πέτρος Τατούλης.
 
Στην συνέχεια ξεκίνησαν οι τιμητικές διακρίσεις οι οποίες ήταν πάρα πολλές. Ξεκίνησαν με τις βραβεύσεις των ομάδων του Παναργειακού για τις χρονιές  1979-1982 & 1988-1990 την ομάδα του  Παναυπλιακού  της χρονιάς 1990-1991. Επίσης τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Στράτο Αποστολάκη, τον προπονητή του Παναργειακού το 1995-1996 Στάθη Σταθόπουλο, τον κυπελλούχο Αργολίδας 2005 Κεραυνό Ιρίων, τον καλύτερο νέο ποδοσφαιριστή 2017-2018 Τάσο Δουβίκα ο οποίος αγωνίζεται με μεγάλη επιτυχία στον Αστέρα Τρίπολης , στην πρωταθλήτρια με τον ΠΑΟΚ Ειρήνη Νεφρού, στους διεθνείς με την Εθνική Παίδων Κώστα .Μούγιο και Η.Καραργύρη .
 
Επίσης βραβεύτηκαν οι πρώτοι σκόρερς της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου . Πρώτος σκόρερ στην Α1 κατηγορία ο Βασίλης Δρυμούρας του Αργοναύτη Νέας Κίου με 26 γκολ . Πρώτοι σκόρερ στους τρείς ομίλους της Α2 Αργολίδας ήταν ο Stoyan Kralev του Κεραυνού Ιρίων , ο Σωτήρης Τσαούσης του Φοίνικα Επιδαύρου και ο Κώστας Καλύβας του Ναύπλιο 2017.
 
Από της περιοχή της Ερμιονίδας τιμήθηκαν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Ερμή Ερμιόνης Αντώνης Τζιέρης , Φρατζέσκος Δημαράκης, Νίκος Στεργίου και τον Δήμο Λαζάρου . Από την Κορωνίδα Κοιλάδας τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Χρήστο Κωτσαρά και τον πρώην πρόεδρο Παναγιώτη Αγρίμη , από τον Ποσειδώνα Διδύμων τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Δημήτρη Κοτσοβό και τέλος από τον Ατρόμητο Κρανιδίου τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή και νυν προπονητή της ομάδας Δημήτρη Κούση και τον βοηθό προπονητή της ομάδας Δημήτρη Γιαννακόπουλο για το fair paly πού έγινε στον αγώνα με την ΑΕΚ Αργους.
 
 Φωτορεπορτάζ































































































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates