Social Icons

Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019

Ηρακλής Καρυάς-Πορτοχελιακός 2-1

Την ήττα με 2-1 γνώρισε ο Πορτοχελιακός από την πρωτοπόρο ομάδα του
δεύτερου ομίλου Ηρακλή Καρυάς. Ο Πορτοχελιακός προηγήθηκε στο 33΄λεπτό όταν ο Μεμμάλι εκτέλεσε φάουλ από δεξιά και ο Νίκος Λαζάρου με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν  με σουτ  του Διαμαντή στο 63΄λεπτό. Στο 67΄λεπτό ο Παπαδόπουλος με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το τελικό 2-1.

Ο Πορτοχελιακός στο πρώτο ημίχρονο είχε κάποιες καλές φάσεις εκτός από το γκολ πού πέτυχε να πετύχει και άλλα  γκολ .Συγκεκριμένα ο Α.Λαζάρου με κεφαλιά έστειλε την μπάλα λίγο άουτ ΚΑΙ επίσης ένας πολύ ωραίος συνδυασμός Α.Λαζάρου, Ν.Λαζάρου η μπάλα έφτασε στον Σμαρνάρα πού σούταρε να  αποκρούσει δύσκολα ο Δανέζης.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πορτοχελιακός μετά το δεύτερο γκολ πού δέχτηκε είχε  δύο καλές ευκαιρίες για την ισοφάριση. Συγκεκριμένα μια κεφαλιά του Α.Λαζάρου και ένα σουτ του αδερφού του Νίκου  έδιωξε ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων, όπως επίσης μία καλή ευκαιρία είχε και ο Παππάς.
Ηρακλής Καρυάς : Δανέζης, Μποζιονέλος,  Κωστάκης , Μπαλής, Βορινιώτης, Δελής, Ν. Διαμαντής Σ. Κωτσιόπουλος, Χ. Κωτσιόπουλος, ( 72΄Γιάγιος),   Δαμαλάς,  Παπαδόπουλος.
Πορτοχελιακός : Gjyshia, Μεμμάλι, Παπασταύρου, Μπινιάρης, Α.Λαζάρου ,  Παππάς, Χ.Κουτσοποδιώτης , Ο.Λούμης, Ν.Λαζάρου, Σμαρνάρας, Αβραντάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates