Social Icons

Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2019

Ερμιονίδα-Α.Ο.Κατασταρίου 1-3

Ο Τριμπόνιας πετυχαίνει το 1-1
Ποδαρικό με το αριστερό για την νέα χρονιά έκανε η Ερμιονίδα αφού έχασε στο γήπεδό της
από την ομάδα του Κατασταρίου Ζακύνθου με σκορ 3-1. Οι γηπεδούχοι παρουσιάστηκαν με ελλείψεις αφού Σαμαράς και Γεωργακόπουλος βρισκόντουσαν στην εξέδρα λόγω καρτών , ενώ μην ξεχνάμε ότι έχουν αποχωρήσει το τελευταίο διάστημα τρεις ποδοσφαιριστές , ενώ ο Παλαιοπάνος βρισκόταν στον πάγκο . Πρώτη συμμετοχή είχε ο νεοαποκτηθείς Νικολόπουλος ο οποίος έδειξε καλά στοιχεία και θα βοηθήσει την ομάδα.


Το φιλμ του αγώνα

Στο 13΄λεπτό ο Κάρδαρης εκτέλεσε φάουλ και η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό της Ερμιονίδας και έφυγε κόρνερ. Το κόρνερ εκτέλεσε ο Καρδαρης , ο Κορφιάτης έπιασε κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι άουτ.
Στο 16΄λεπτό οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ όταν ο Κουρέλλας σέντραρε από αριστερά και ο Μεζίνι με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Αλευρά. 0-1.
Στο 18΄λεπτό πολύ μεγάλη ευκαιρία για την Ερμιονίδα να κάνει το 1-1 όταν σούταρε από το ύψος της μεγάλης περιοχής και η μπάλα έφυγε ελάχιστα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Δρακόπουλου.

Στο 21΄λεπτό κεφαλιά του Μπιμπισίδη ύστερα από κόρνερ του Πούτση η μπάλα πάνω από τα δοκάρια άουτ.
Στο 31΄λεπτό σέντρα του Κάρδαρη από αριστερά κεφαλιά ο Μεζίνι η μπάλα άουτ.
Στο 34΄λεπτό ο Τριμπόνιας με πλασέ ύστερα από σέντρα του Τζιέρη κάνει το 1-1.
Στο 40΄λεπτό νέα μεγάλη ευκαιρία όταν ο Τριμπόνιας σέντραρε από αριστερά , ο Μακρίδης έπιασε κεφαλιά με την μπάλα να κατευθύνεται στην δεξιά γωνία του Δρακόπουλου , όμως ο Πέττας  έδιωξε σωτήρια πριν η μπάλα περάσει την γραμμή.
Στο 44΄λεπτό κεφαλιά του Μεζίνι ύστερα από κόρνερ του Κάρδαρη  η μπάλα έφυγε άουτ.
Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Τριμπόνιας δεν πρόλαβε σέντρα του Μακρίδη να γίνει απειλητικός για την εστία του Δρακόπουλου.
Στο 46΄λεπτό σουτ του Βασιλέρη η μπάλα έφυγε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Δρακόπουλου.

Στο 49΄λεπτό σουτ του Μαρούδα έδιωξε δύσκολα στην αριστερή του γωνία ο Αλευράς.
Στο 50΄λεπτό μεγάλη ευκαιρία για την Ερμιονίδα να πάρει κεφάλι στο σκορ όταν ο Τριμπόνιας έβγαλε σέντρα από αριστερά στον Μακρίδη πού σούταρε μπροστά από τον Δρακόπουλο για να διώξει σωτήρια το τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων.
Στο 56΄λεπτό οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα στο σκορ με δυνατό σού του  Μαρούδα ο οποίος εκμεταλλεύτηκε εκπληκτική μπαλιά του Πέττα .
Στο 65΄λεπτό νέο ΣΟΚ για την Ερμιονίδα όταν Τηλιόπουλος  και Μεζίνι συνδυάστηκαν άψογα έξοχα έξω από την περιοχή με τον Τηλιόπουλο  να βρίσκει τον Κάρδαρη μέσα στην περιοχή και να κάνει το 1-3.

Στο 75΄λεπτό δυνατό σουτ του Τηλιόπουλου έξω από την περιοχή η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Αλευρά.
Στο 78΄λεπτό σέντρα του Βασιλέρη από αριστερά , κεφαλιά του Μακρίδη η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Δρακόπουλου.
Στο 80΄λεπτό δυνατό σουτ του Πούτση ανάγκασε τον Δρακόπουλο σε νέα μεγάλη απόκρουση
Ερμιονίδα ( Θ.Κολιτσιδάκης) : Αλευράς, Τζιέρης, Βασιλέρης, Βιρβίλης, Μπιμπισίδης, Κορνελάτος, Νικολόπουλος, Τριμπόνιας, Μακρίδης, πούτσης, Σαλταπίδας. ( 73΄Kala).
Α.Ο.Καστορίου ( Δημήτρης Νόλης) : Δρακόπουλος, Παναγόπουλος, Κουρέλλας, Καρβούνης, Σωτηρόπουλος, Τηλιόπουλος, Κορφιάτης, ( 46΄Μαρούδας), Πέττας, Μεζίνι, ( 89΄Σκουρτάι), Κάρδαρης, Μπριλάκης.





































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates