Social Icons

Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2018

Κύπελλο Αργολίδας : Εκτός έδρας νίκη και πρόκριση για τον Ποσειδώνα Διδύμων.

Την πρόκρισή του στα ημιτελικά του κυπέλλου Αργολίδας ύστερα από 21 ολόκληρα
χρόνια πανηγυρίζει η ομάδα του Ποσειδώνα Διδύμων. Και αυτό το οφείλει στον επιθετικό της ομάδα Χρήστο Κέλλη ο οποίος στο 37΄λεπτό του πρώτου ημιχρόνου ο οποίος πήρε την μπάλα από το κέντρο του γηπέδου μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε τον Τσακάλη για να κάνει το 0-1.


Να ενημερώσουμε ότι ο Ποσειδώνας Διδύμων όπως προαναφέραμε είχε προκριθεί πρίν από 21 χρόνια  ‘όχι μόνο στα ημιτελικά του κυπέλλου Αργολίδας αλλά στον τελικό της διοργάνωσης όπου και αντιμετώπισε τον Τροιζηνιακό με 2-0 και κατέκτησε το δεύτερο κύπελλο της ιστορίας του.

Η ομάδα του Ποσειδώνα θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Ερμή Κιβερίου-Παναργειακός το οποίο ακόμα δεν έχει οριστεί.
Πανασιναικός  (Γ.Αγγέλαινας): Τσακάλης, Κ.Τσίρος, Καλλιάνος  Ρεβίθης (89’ Μπιτινής), Α.Ταμπάκης, Καββεζός (65’ Mekshi), Toppali , Γ.Ταμπάκης, Κωστόπουλος, Μπέλμπα, Ρέζντα (55’ Ν.Τσίρος)

Ποσειδώνας Διδύμων . (Β.Οψιμούλης): Μamutaj, Α.Κονδύλης, Μπάρδης, Μούγιος, Σ.Κονδύλης, Οικονομόπουλος (89’ Στεργίου),  - Κέλλης , Sallaku, Ν.Αποστόλου (46’ Β.Προσίλης, 94΄Κοροντίνης ).  , Αντωνόπουλος, Tresa.

Η φωτό είναι από το αρχείο του Γιάννη Παπαντωνίου παλιού ποδοσφαιριστή του Ποσειδώνα Διδύμων.

Οι φωτό του αγώνα είναι από την σελίδα της ομάδας του Πανασιναικού στο Facebook.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates