Social Icons

Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018

Μανδραικός-Ερμιονίδα 0-0. Κορυφαίος της συνάντησης ο τερματοφύλακας Ιωσήπου.( Φωτό).


Την ευκαιρία να φύγει με το ¨χρυσό¨ τρίποντο της νίκης έχασε η ομάδα της
Ερμιονίδας αφού αναδείχτηκε ισόπαλη του Μανδραικού με σκορ 0-0.  Η ομάδα της Ερμιονίδας είχε την ατυχία να βρει σε πολύ μεγάλη μέρα τον 27χρονο τερματοφύλακα των γηπεδούχων Σταύρο Ιωσήπου ο οποίος κυριολεκτικά έσωσε τον Μανδραικό από συντριβή αφού σε πέντε κλασσικές ευκαιρίες έβγαλε την μπάλα την τελευταία στιγμή σε κόρνερ ύστερα από προσπάθειες των επιθετικών της Ερμιονίδας.
Η ομάδα του Μανδραικού ξεκίνησε τον αγώνα δυνατά και έχασε στο 11΄λεπτό πολύ μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ όμως ο Τζιέρης μ αυτοθυσία πρόλαβε την μπάλα και έδιωξε λίγο πριν περάσει την γραμμή του τέρματος η μπάλα σε σουτ Κατσικιά Ένα λεπτό νωρίτερα ο Αλευράς με ύστερα από σουτ του Hallvaxhiu μπλόκαρε σωτήρια την μπάλα.
Σιγά σιγά η ομάδα της Ερμιονίδας ισορρόπησε τον αγώνα , πήρε τα ηνία και στο 40΄λεπτό έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία όταν κεφαλιά του Μακρίδη μέσα από την περιοχή η μπάλα έφυγε ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια του Ιωσήπου.
Στο δεύτερο ημίχρονο το γήπεδο έγειρε προς την μεριά της Ερμιονίδας με τους ποδοσφαιριστές της να παίζουν μόνοι τους με τον τερματοφύλακα Ιωσήπου.
Περίπου στο 49΄λεπτό απευθείας εκτέλεση φάουλ του Καλογιάννη η μπάλα κατευθυνόταν στο  παραθυράκι  του Ιωσήπου πού απογειώθηκε και έδιωξε δύσκολα  σε κόρνερ. Στο 55΄λεπτό νέα μεγάλη ευκαιρία για την Ερμιονίδα όταν ο Τριμπόνιας σούταρε για να διώξει πάλι στο ¨γάμα¨ της εστίας του ο Ιωσήπου. Στο 68’ λεπτό  δυνατό σουτ του Καλογιάννη μέσα από την περιοχή η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό και πήρε κατεύθυνση προς τα δίχτυα , αλλά και πάλι ο φύλακας άγγελος των γηπεδούχων με νέα καταπληκτική απόκρουση έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ. Στο 79’ λεπτό δυνατό σουτ του Καλογιάννη η μπάλα έφυγε ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι άουτ. Στο 80΄λεπτό κεφαλιά του Μπιμπισίδη ύστερα από κόρνερ του Σαμαρά έδιωξε με τα ακροδάκτυλα σε κόρνερ ο Ιωσήπου. Στο 88΄λεπτό σέντρα του Αρβανιτάκη από δεξιά ο Μακρίδης έπιασε κεφαλιά ψαράκι και ο Ιωσήπου με υπερένταση έβγαλε την μπάλα κόρνερ.
Από τους γηπεδούχους εκτός από τον Ιωσήπου ξεχώρισαν οι Στρατάκης , Μελετίδης ενώ από την Ερμιονίδα δεν υπάρχει ποδοσφαιριστής που να υστέρησε.
Μανδραϊκός : Ιωσήπου, Χαλκιάς, Τσακίρης, Οτούμπερετ, Στρατάκης, Μπούσης, Κατσικιάς, ( 80΄Shttyla), Κωνσταντινίδης, Μελετίδης ,( 90΄Κούστας), Πασαλίδης, ( 75΄Πουλάκης), Hallvaxhiu, ( 69΄Ντούμας),  

Ερμιονίδα : Αλευράς, Τζιέρης, Σαμαράς, Βιρβίλης, Μπιμπισίδης, Κορνελάτος, Τριμπόνιας, ( 82΄Αρβανιτάκης), Παλαιοπάνος,( 58΄Γεωργακόπουλος), Μακρίδης,  Καλογιάννης, Πούτσης.

Φωτό
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates