Social Icons

Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2018

Ο μαϊντανός του Νότου έβαλε πάλι στόχο την ομάδα της Ερμιονίδας... --Ανακοίνωση της Ενωσης Ερμιονίδας.


Για μία ακόμα φορά ο μαϊντανός της φτηνής δημοσιογραφίας του.....νότου ξαναχτύπησε πάλι
και  έβαλε  στον στόχο της ομάδα της Ερμιονίδας αντίπαλο των Μεσσηνιακών ομάδων στο νέο πρωτάθλημα για να  δημιουργήσει  εντυπώσεις.
Ο ρεπόρτερ του από την Ερμιονίδα ( άραγε ποιος είναι;) τον ενημέρωσε ότι υπάρχει θέμα  με τον προπονητή της ομάδας Θανάση Στάικο ( φωτό)  μετά το 3-7 από τον ΑΟΧ/Κισσαμικό για το κύπελλο.
Καλά θα είναι μαϊντανέ , εσύ που γραφείς το συγκεκριμένο δημοσίευμα να βάζεις  το πραγματικό ονοματάκι σου ( άλλωστε ξέρουμε ποιος είσαι...)  και να μην κρύβεσαι πίσω από τίτλους. Στην σχολή δημοσιογραφίας που φοίτησες δεν σας τα έμαθαν αυτά; 
Να σε ενημερώσουμε λοιπόν ότι ΔΕΝ υπάρχει κανένα θέμα προπονητή . 
Λοιπόν πολύ ασχοληθήκαμε μαζί σου. Το κουβαδάκι σου και σε άλλη παραλία. Της Ερμιονίδας δεν σε σηκώνουν.

Σχετικά με το δημοσίευμα αυτό η ομάδα της Ερμιονίδας εξέδωσε ανακοίνωση την Πέμπτη το πρωί το οποίο αναφέρει : 


«Η Α.Ε.Ερμιονίδας με αφορμή κάποια δημοσιεύματα που είδαν το φώς της δημοσιότητας από μερίδα  ηλεκτρονικού τύπου σχετικά με θέμα πιθανής αντικατάστασης  του προπονητή της ομάδας μας Θανάση Στάικου διευκρινίζει ότι ουδέποτε  τέθηκε θέμα παραμονής προπονητή ή ποδοσφαιριστών  της ομάδας μας μετά την ήττα στο Κύπελλο Ελλάδας με αντίπαλο την ΠΑΕ ΑΟΧ/Κισσαμικός.
Στηρίζουμε απόλυτα τον προπονητή μας σε ένα δύσκολο για εμάς αποτέλεσμα και θα είμαστε δίπλα τους στην δύσκολη συνέχεια που μας περιμένει.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates