Social Icons

Παρασκευή 6 Ιουλίου 2018

Στην Ρέγκενσμπουργκ ( Bundesliga 2) προπονείται ο Σταμάτης Χατζησταύρου.



Στην πόλη Ρέγκενσμπουργκ της Γερμανίας βρίσκεται αυτές τις ημέρες
ο Σταμάτης Χατζησταύρου όπου δοκιμάζεται αυτό το διάστημα από την ποδοσφαιρική ομάδα της πόλης η οποία την τελευταία αγωνιστική περίοδο αγωνιζόταν στην  Bundesliga 2 και τερμάτισε στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Η Ρέγκενσμπουργκ αυτή την εποχή βρίσκεται στο τελευταίο διάστημα της προετοιμασίας της αφού στις αρχές Αυγούστου ξεκινάει το πρωτάθλημα.
Ο Σταμάτης Χατζησταύρου ξεκίνησε τις δοκιμές από την Τρίτη μαζί με άλλους 3 ποδοσφαιριστές από την υπόλοιπη  Ευρώπη  και θα συνεχιστούν μέχρι και την επόμενη εβδομάδα. Μάλιστα σήμερα αγωνίστηκε και σε φιλικό με την ομάδα νέων  κάτω από συνεχή βροχή και η απόδοση του ήταν εξαιρετική ( τελικό σκορ 2-2)..

Σε επικοινωνία πού είχαμε με τον 29χρονο μέσο μας είπε: « Βρίσκομαι εδώ για δοκιμές μαζί με άλλους τρεις ποδοσφαιριστές από άλλους συλλόγους της Ευρώπης. Η δοκιμές πού κάνουμε γίνονται κάτω από άριστες συνθήκες. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Κρανιδιώτη Κοσμά Τουτουτζή του Ρέγκενσμπουργκ για την πολύτιμη βοήθειά του στις μεταφράσεις , στην διανομή και στην επαφή που με έφερε με την ομάδα.».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates