Social Icons

Κυριακή 22 Ιουλίου 2018

Με την Α.Ε.Καραισκάκη προπονείται ο Χρ. Παλαιοπάνος.

Στην ομάδα της  Α.Ε.Καραΐσκάκη ( football league) δοκιμάζεται αυτές τις ημέρες ο
ποδοσφαιριστής της Ερμιονίδας ; Χρήστος Παλαιοπάνος ( Φωτό). Η προετοιμασία της ομάδας της Άρτας ξεκίνησε το Σάββατο 21 Ιουλίου.
Όπως αναφέρει το αθλητικό site της Ηπείρου artagoal.gr οι προπονήσεις της ομάδας της Αρτας ξεκίνησαν επίσημα σήμερα Κυριακή και  θα πραγματοποιούνται καθημερινά διπλές προπονήσεις (πρωί και απόγευμα), ενώ το διάστημα 29 Ιουλίου - 13 Αυγούστου η ΑΕ Καραϊσκάκης θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στη Βασιλίτσα Γρεβενών.
Η ομάδα της Αρτας όπως ενημερωθήκαμε παρακολουθούσε τον Παλαιοπάνο όλη την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο και μάλιστα είχε στείλει σκάουτερ να τον δούνε από κοντά .

Η πολύ καλή δουλειά πού γίνεται στην Ερμιονίδα και προωθεί νεαρούς ποδοσφαιριστές από τον Θανάση Στάικο έχει τα αποτελέσματα που βλέπουμε. Πριν από λίγες ημέρες ο Λόνι Σκεντεράι υπέγραψε στην ιστορική ομάδα του Εθνικού , τώρα ο Χρήστος Παλαιοπάνος ο οποίος είναι παιδί της ομάδας αφού βρίσκεται περίπου τέσσερα χρόνια με την κυανοκίτρινη ομάδα. 
Και μην ξεχνάμε και τον Γιώργο Αποστολίδη ο οποίος πριν από ένα χρόνο αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ της ομάδας και έκανε μεταγραφή στον Κισσαμικό.
Άραγε ποιος άλλος έχει σειρά?


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates