Social Icons

Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018

Πρεμιέρα για τις Πανελλήνιες-Στο κατώφλι των ΑΕΙ ΤΕΙ οι μαθητές.



Η αρχή έγινε σήμερα με τους μαθητές των ΕΠΑΛ. Αύριο στον «Εξεταστικό Μαραθώνιο»
των πανελλήνιων εξετάσεων μπαίνουν και οι χιλιάδες μαθητές των ενιαίων λυκείων με στόχο να διεκδικήσουν μία θέση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.
Τα νιάτα της χώρας μας καθοδηγούμενα από τα όνειρά τους είναι έτοιμα να κάνουν το πρώτο βήμα ώστε από τον προσεχή Σεπτέμβρη να είναι και με…. Την βούλα Ακαδημαϊκοί Πολίτες.
Καλούνται να διαγωνιστούν στις πολύ ανταγωνιστικές και απαιτητικές εξετάσεις  των Πανελληνίων με εφόδια τους την καλή προετοιμασία, την στήριξη από το οικογενειακό και φιλικό τους περιβάλλον και τις γνώσεις που έχουν αποκτήσει καθ΄ όλη την διάρκεια της μαθητικής τους διαδρομής όλα αυτά τα χρόνια με σκληρή μελέτη.
Όμως η επιτυχία στην ζωή δεν εξαρτάται και ευτυχώς από τις επιδόσεις που έχει μία νέα ή ένας νέος στις Πανελλήνιες Εξετάσεις ! Το μέλλον αυτής της χώρας  οφείλει να το γνωρίζει αυτό και να μην απογοητευτεί από μία χαμηλή βαθμολογία αλλά ούτε και να υπερενθουσιαστεί από μία υψηλή βαθμολογία.
Δεν κρίθηκε , δεν κρίνεται και ούτε θα κριθεί η ζωή καμίας και κανένα από τις εξεταστικές επιδόσεις.
Σαν Sport-Ermionida ευχόμαστε επιτυχία στα παιδιά και τους συγχαίρουμε για την προσπάθεια που έχουν καταβάλλει ώστε να είναι ένα βήμα πιο κοντά για να διαβούν τις πύλες των ΑΕ Ι & ΤΕΙ.
Ευχόμαστε ειδικά για τους μαθητές και της μαθήτριες της Ερμιονίδας να συνεχίσουν την πλούσια παράδοση των σχολείων της Ερμιονίδας και για μία ακόμη φορά να μας κάνουν περήφανους αφού θα συγκαταλέγονται μεταξύ των διακριθέντων.
ΠΑΙΔΙΑ μετατρέψτε το άγχος σε δημιουργία , πιστέψτε στις δυνατότητές σας και να σταδιοδρομήσετε όπως εσείς θέλετε. !
Είσαστε το ΜΕΛΛΟΝ αυτού του τόπου. Είσαστε εσείς πού με τις γνώσεις σας ,  τα νιάτα σας  και τα φωτεινά μυαλά σας , θα οδηγήσετε την Ελλάδα και πάλι στο ξέφωτο.

Η Συντακτική ομάδα του Sport-Ermionida



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates