Social Icons

Σάββατο 16 Ιουνίου 2018

Ενωση Ερμιονίδας : Απέκτησε τον Αργύρη Αλευρά.


Στην απόκτηση του έμπειρου τερματοφύλακα Αργύρη Αλευρά προχώρησε η Ένωση Ερμιονίδας.

Τον Αργύρη Αλευρά από την Κορωνίδα Κοιλάδας απέκτησε η Ένωση Ερμιονίδας το απόγευμα του Σαββάτου. Πρόκειται για μία πολύ καλή μεταγραφή πού θα βοηθήσει τους "κυανοκίτρινους" την νέα αγωνιστική περίοδο. Με την Κορωνίδα Κοιλάδας αγωνίστηκε σε 29 αγώνες πρωταθλήματος και Κυπέλλου.
Ο Αργύρης Αλευράς είναι 32 ετών ( 1986) και στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην Αναγέννησης Ιεράπετρας , τον Ατσαλένιο, τον Ο.Φ.Ιεράπετρας ( Γ΄, Δ΄Εθνική) , τον Α.Ο.Σ.Κουτσουρά  , στους Αγίους Δέκα ομάδα της Κέρκυρας ενώ την τελευταία αγωνιστική περίοδο αγωνιζόταν με τα χρώματα της Κορωνίδας Κοιλάδας με την οποία έκανε πολύ καλό πρωτάθλημα. Χαρακτηριστικό είναι ότι τις πρώτες εννέα αγωνιστικές του πρωταθλήματος της ΕΠΣΑ Αργολίδας ο Αλευράς δεν έιχε δεχτεί ούτε ένα γκολ , έχοντας αγωνιστεί με ομάδες που διεκδικούσαν το πρωτάθλημα.

Το Δελτίο Τύπου

«Η Ένωση Ερμιονίδας  ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Αργύρη Αλευρά . Ο Αργύρης Αλευράς αγωνίζεται στην θέση του τερματοφύλακα  και είναι  32 ετών (1986).
Ο Αργύρης Αλευράς  ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τις ακαδημίες του Άρη Θεσσαλονίκης . Στην συνέχεια αγωνίστηκε με την φανέλα της Αναγέννησης Ιεράπετρας , τον Ατσαλένιο, τον Ο.Φ.Ιεράπετρας ( Γ΄, Δ΄Εθνική) , τον Α.Ο.Σ.Κουτσουρά  , στους Αγίους Δέκα ομάδα της Κέρκυρας και την τελευταία αγωνιστική περίοδο αγωνιζόταν στην Κορωνίδα Κοιλάδας .

Ευχόμαστε στον Αργύρη  υγεία και καλή επιτυχία στους στόχους της ομάδας μας για την νέα χρονιά.»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates