Social Icons

Παρασκευή 27 Απριλίου 2018

Για να μήν ξεχνάμε : Οταν η Ερμιονίδα υποχρέωσε τον Παναργειακό σε βατερλώ τέσσερα χρόνια πρίν. Γεμισαν οι λόφοι γύρω από το γήπεδο με φιλάθλους...

Πέρασαν κιόλας τέσσερα χρόνια από τις 27 Απριλίου 2014 από τον ιστορικό αγώνα
της Ένωσης Ερμιονίδας με τον Παναργειακό στο γήπεδο του Κρανιδίου  ο οποίος έγινε παρουσία περίπου 2500 θεατών  βρήκε νικήτρια την ομάδα της Ερμιονίδας με 4-0.
Μία νίκη πού και μαθηματικά την οδήγησε στα σαλόνια της football league.

Το βατερλώ του Παναργειακού ξεκίνησε μόλις στο 5΄λεπτό όταν ο αρχηγός της ομάδας Θανάσης Στάικος με ωραία λόμπα πέρασε την μπάλα πάνω από τον Κατσιαούνη ανοίγοντας το σκορ. Στο 10΄λεπτό ο Βλαχόπουλος με πλασέ έκανε το 2-0 . Στο 44΄λεπτό ο Συμελίδης πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και με πλασέ έκανε το 3-0. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Θανάσης Στάικος στο 65΄λεπτό ο οποίος με πλασέ έκανε το τελικό 4-0.

Εδώ  να αναφέρουμε ότι ο Θανάσης Στάικος στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα έπαιζε με σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού ο οποίος του στοίχησε την επόμενη σεζόν στην football league αφού έμεινε εκτός γηπέδων περίπου για έξι μήνες.
Για να μην ξεχνιόμαστε ποιος είναι ο Θανάσης Στάικος για την Ερμιονίδα.

Δεν θα πρέπει να ξεχάσουμε τους πρωταγωνιστές ταυτής της ημέρας αλλά και τον Παντελή Σαμαρά οποίος δεν αγωνίστηκε λόγω καρτών

 Ενωση Ερμιονίδας ( Ρομπέρτο Μπολανο) : Πονηρός, Παπανικολάου, Τσώνης , Ιασωνίδης ( 40 λ.τρ. Τζιέρης), Κολόκας, Κιοσσές ( 35 λ.τρ. Μαυρόπουλος),Στάικος, Συμελίδης, Κάρλος, ( 65 λ.τρ. Μουκίδης), Δήμας, Βλαχόπουλος.

Παναργειακός ( Μπλ. Κόλα) : Κατσιαούνης,Ζίου, ( 46 Ισούφη),Φλώρος, Μπόμπος ( 46 Μαρίνης 53 λ.τρ. Τριμπόνιας),   Φίλης, Παπαιωάννου, Αγγελόπουλος, Λουμπαρδέας ,Σπανός, Σιώκος, Κάπλατζης.



Ας κάνουμε αυτή την μικρή αναδρομή και να θυμηθούμε τι έγινε αυτή την ημέρα μέσα από τον φωτογραφικό φακό και την κάμερα του Sport-Ermionida.



Από πολύ νωρίς είχαν ξεκινήσει για το γήπεδο οι φίλαθλοι της Ερμιονίδας.



Δεν άργησε να γεμίσει το γήπεδο. Οι 500 περίπου θέσεις τις εξέδρας αποδείχτηκαν πολύ λίγες.

Αλλά υπάρχει και ο λόφος των Μύλων πού και αυτός δεν άργησε να γεμίσει.



Και οχι μόνο....




Αλλά και περιμετρικά του γηπέδου.....



Οι δύο πρόεδροι της ομάδας πού την οδήγησαν στην μεγάλη αυτή επιτυχία της ανόδου στην football League. Αριστερά ο Ιωσήφ Μερτύρης και δεξία ο Δημήτρης Πάλλης.

Σήμερα απόντες . Γιατί ?




Τον αγώνα κάλυψε η ΕΡΤ με δημοσιογράφο τον Νίκο Οικονομόπουλο και καμεραμάν τον Θωμά Σκούρτη .



Ενας ποδοσφαιριστής κόσμημα στα γήπεδα της Αργολίδας και ΟΧΙ μόνο  ο Γιώργος Τριμπόνιας με την φανέλα του Παναργειακού ο οποίος τα τρία τελευταία χρόνια φοράει την φανέλλα της Ερμιονίδας με μεγάλη επιτυχία.

Πριν τέσσερα χρόνια παρακολουθούσε τον αγώνα από την κερκίδα ο Νίκος Λαζάρου ( μέση). Σήμερα είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές πού θα στελεχώσουν την νέα Ένωση Ερμιονίδας.

Ώρα για Βίντεο




Περιγραφή Σταύρος Λαμπρούσης







Στιγμιότυπα και δηλώσεις




Το pregame του αγώνα.





Θανάσης Στάικος -Για πάντα στην Ερμιονίδα.



Ρομπέρτο Μπολάνο


Αυτά σαν μία αναδρομή στην μεγάλη αυτή μέρα για την Ερμιονίδα και τον φίλαθλο κόσμο της.

Ομως σε λίγες ημέρες στο Αρτίκι η ομάδα της Ερμιονίδας θα κ'ανει την γενική συνέλευση της. 

Πρέπει όλοι όσοι αγαπούν αυτή την ομάδα να σταθούν δίπλα. Αν θέλουμε να υπάρχει συνέχεια. Να ακούγετε το όνομα της Ενωσης Ερμιονίδας σε όλη την Ελλάδα . Ενα όνομα πού έχει χαραχθεί με χρυσά γράμμα στον χάρτη του Ελληνικού ποδοσφαίρου.
Ας ενώσουν τις δυνάμεις παλιοί και νέοι παράγοντες και τότε το μέλλον αυτής της ομάδας θα είναι εντυπωσιακό και γιατί οχι και η ανοδος ξανά στην football league.

Sport-Ermionida


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates