Social Icons

Δευτέρα 30 Απριλίου 2018

Ατρόμητος Κρανιδίου-Α.Ο.Χώνικα 3-3


Σε ένα αγώνα διαφήμιση για το ποδόσφαιρο Ατρόμητος Κρανιδίου και Α.Ο.Χώνικα αναδείχτηκαν
στο γήπεδο της Κοιλάδας με το αγγλικό σκορ 3-3 για την δεύτερη αγωνιστική των μπαράζ ανόδου της Β΄Κατηγορίας . Και οι δύο ομάδες έδειξαν ότι άξια ανεβαίνουν στην Α2 Αργολίδας αφού έπαιξαν πολύ καλό ποδόσφαιρο για την κατηγορία τους.
Στο 1΄λεπτό ο Ατρόμητος ευτύχησε να προηγηθεί στο σκορ όταν ο Δημαράκης ύστερα από μπαλιά του Κούση με πλασέ από δεξιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Καπετάνου για να ανοίξει το σκορ Άμεση ήταν η απάντηση για τους φιλοξενούμενους και στο 4΄λεπτό δυνατό σούτ του Συμεωνίδη έδιωξε ο Στάπας σε κόρνερ. Το κόρνερ εκτέλεσε ο Συμεωνίδης  και ο Τσιράκης με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 1-1. Στο 7΄λεπτό ωραίος συνδυασμός Δημαράκη Κούση με τον τελευταίο να σουτάρει έξω από την περιοχή και να αποκρούει δύσκολα ο Καπετάνος στην δεξιά του γωνία. Στο επόμενο λεπτό δυνατό σουτ του Συμεωνίδη η μπάλα έφυγε ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια του Στάπα. Στο 17΄λεπτό ο Ατρόμητος πήρε «κεφάλι» στο σκορ με ένα εκπληκτικό σουτ του Δημαράκη από πλάγια. Ήταν ένα από τα πιο όμορφα γκολ πού πρέπει να έχουν μπει στα γήπεδα της Αργολίδας ( υπάρχει σε βίντεο). Στο 31΄λεπτό οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι όταν ο Συμεωνίδης σέντραρε από αριστερά , ο Τσιράκης προσπάθησε να απειλήσει με ανάποδο ψαλίδι  και η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Τσούπλι. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Συμεωνίδης στέλνοντας την μπάλα στην ρίζα της αριστερής δοκού του Στάπα , χάνοντας την ευκαιρία για το 2-2. Στο 70΄λεπτό ο Συμεωνίδης εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά και ο νεοεισελθών Η.Ανδριανόπουλος με κεφαλιά μείωσε σε 3-2.  Στο 86΄λεπτό ο Στάπας ανέτρεψε τον Μεταλίνο μέσα στην περιοχή και ο Γεωργόπουλος από την άσπρη βούλα έκανε το τελικό 3-3.
Ατρόμητος Κρανιδίου : Στάπας, Βλάχος,( 42΄Μπούζι),  Καράι, Ελένης, Σκαλτσάς, Τσούλπί, Σαράντος, Δημαράκης, Κούσης, Kala, ( 90΄Μολάι),Χαλούβας.
Α.Ο.Χώνικα : Καπετάνος, Μαραγκός, ( 69΄Νικολόπουλος), D.Meta,( 58΄Ζερβάκος),  Βλασσόπουλος, Αποστολόπουλος, ( 46΄Α. Meta), Τσιράκης, Μεταλλίνο, Φλώρος, ( 68΄Η .Ανδριανόπουλος), Π. Ανδριανόπουλος, Συμεωνίδης, Γεωργόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates