Social Icons

Κυριακή 25 Μαρτίου 2018

Θύελλα Ραφήνας-Ερμιονίδα 2-0

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ : irafina.gr

Την ήττα με 2-0 γνώρισε η Ερμιονίδα στην Ραφήνα και μπήκε σε περιπέτειες
αφού η νίκη απέναντι στον Παναργειακό είναι επιτακτική ανάγκη αν θέλει να βρίσκεται στην Γ΄Εθνική και την νέα αγωνιστική περίοδο.
Οι δυο ομάδες είχαν η κάθε μία από ένα καλό ημίχρονο με τους γηπεδούχους όμως να είναι πιο αποτελεσματικοί στο δεύτερο ημίχρονο αφού τις ευκαιρίες που είχαν στο δεύτερο ημίχρονο σε αντίθεση με την ομάδα της Ερμιονίδας πού δεν μπόρεσε να σκοράρει αφού βρήκε απέναντί της έναν εκπληκτικό τερματοφύλακα τον Κατσικάτο πού κατέβασε τα ρολά.
Η Ερμιονίδα μπήκε καλύτερα στο πρώτο ημίχρονο και μόλις στο 4΄λεπτό άγγιξε το γκολ όταν ο Κατσικάτος απέκρουσε δύσκολα στην δεξιά του γωνία καρφωτή κεφαλιά του Μακρίδη. Η απάντηση για τους γηπεδούχους ήρθε στο 10΄λεπτό όταν ο Στεφανίδης με εκπληκτική απόκρουση σε σουτ του Ζέκιο έστειλε την μπάλα στο δοκάρι .Στο 23΄λεπτό ο Κατσικάτος είπε ΟΧΙ σε δυνατό σουτ του Τριμπόνια έξω από την περιοχή. Στο 25΄λεπτό νέα μεγάλη ευκαιρία για την Ερμιονίδα όταν ο Βασιλέρης ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Κιοσέ με δυνατό σουτ υποχρέωσε τον Κατσικάτο να κάνει νέα απόκρουση , διώχνοντας την μπάλα .Στο 30 ΄λεπτό νέο σούτ του Tresa έξω από την περιοχή έδιωξε ο Κατσικάτος δύσκολα. Στο 42΄λεπτό σούτ του Σουλτανίδη η μπάλα χτύπησε σε αμυντικό και έφυγε κόρνερ.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά και στο 58΄λεπτό ο Μπουντάκης έκλεψε την μπάλα από αριστερά μπήκε στην περιοχή  πάσαρε στον επερχόμενο Ντόσκα που την έστειλε στα δίχτυα για να γίνει το 1-0. Πριν συνέλθουν από το σοκ του γκολ οι ποδοσφαιριστές της Ερμιονίδας δέχτηκαν και δεύτερο όταν ο Ζέκιο από το ύψος του πέναλτι "σημάδεψε" τον γκολκίπερ της Ερμιονίδας και κατέληξε κόρνερ. Το κόρνερ εκτέλεσε απευθείας ο Ζέκιο στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 2-0. Η Ερμιονίδα έχασε μία καλή ευκαιρία να μειώσει το σκορ όταν ο κεφαλιά του Μακρίδη η μπάλα έφυγε άουτ.
Θύελλα (Στ. Ηλιόπουλος): Κατσικάτσος, Ντόσκας, Φύτρος, Σουλτανίδης, Σωτηριάδης, Γεραγωτέλλης, Χαρακτίδης (91’ Μαστρογιαννούδης), Αράπης, Μπουντάκης (79’ Μπουντάκης), Δημητρίου, Ζέκιο (87’ Καραπάνος)
Ερμιονίδα (Θαν. Στάικος): Στεφανίδης, Κασαπίδης, Μπιμπισίδης, Τζιέρης, Βιρβίλης, Κιοσές, Τριμπονιάς (67’ Σαλταπίδας), Παλαιοπάνος, Μακρίδης, Τρέσα (72’ Χαρτσιάς), Βασιλέρης (66’ Σταθουλόπουλος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates