Social Icons

Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2018

Σκορ και θέαμα ο Ο.Φ.Ηλιοκάστρου 5-0 την Θύελλα Μαλκανδρενίου με τον Β. Κατσάβελα πετυχαίνει τρία υπέροχα γκολ.


Ένας εκπληκτικός Ο.Φ.Η. παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο διέλυσε
την Θύελλα Μαλανδρενίου με σκορ 5-0. Μεγάλος μαέστρος για τους γηπεδούχους ήταν ο Βασίλης Κατσάβελας ο οποίος πέτυχε τρία πανέμορφα γκολ .
Ο Ο.Φ.Η ξεκίνησε επιθετικά στο πρώτο ημίχρονο με σκοπό να τελειώσει από νωρίς τον αγώνα. Και το κατάφερε αφού στα πρώτα 30΄λεπτά το σκορ είχε ήδη γίνει 2-0 αλλά έπαιζε και με αριθμητική υπεροχή αφού οι φιλοξενούμενοι είχαν μείνει με 10 ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του τερματοφύλακα τους . Το ημίχρονο έκλεισε με σκορ 4-0 .
Στο δεύτερο ημίχρονο και μετά το 5-0 οι γηπεδούχοι έπαιξαν συντηρητικό ποδόσφαιρο περιμένοντας την λήξη του ημιχρόνου.  
Στο 1΄λεπτό σέντρα από δεξιά του Μπουγιούρα δεν πρόλαβαν οι επιθετικοί των γηπεδούχων να γίνουν απειλητικοί.
Στο 5΄λεπτό δυνατό σουτ του Μπουγιούρα έδιωξε δύσκολα ο Ξερούλης.
Στο 12΄λεπτό ωραίος συνδυασμός Cuni, Μπουγιούρα , σουτ του τελευταίου η μπάλα έφυγε ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Μαλανδρενίου.
Στο 14΄λεπτό ο Κατσάβελας με πλασέ μέσα από την περιοχή ύστερα από σέντρα του Σαράντου από δεξιά ανοίγει το σκορ 1-0.
Στο 21΄λεπτό ο Κατσάβελας εκτελεί κόρνερ από δεξιά η μπάλα φτάνει στο δεύτερο δοκάρι όπου καραδοκεί ο Η.Δαγρές ο οποίος με κεφαλιά εξ επαφής στέλενι την μπάλα να κτυπήσει στο οριζόντιο δοκάρι και να φύγει άουτ.
Στο 23΄λεπτό απευθείας εκτέλεση φάουλ του Cuni από αριστερά έδιωξε δύσκολα ο τερματοφύλακας του Μαλανδρενίου.
Στο 29΄λεπτό αποβλήθηκε ο τερματοφύλακας του Μαλανδρενίου Ξερούλης γιατί σταμάτησε την μπάλα με τα χέρια έξω από την περιοχή και την θέση του πήρε ο Δαμαλάς.
Στο 30΄ λεπτό ο Κατσάβελας με μία με αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ έξω από την περιοχή ζευγάρωσε τα τέρματα για την ομάδα του 2-0.
Στο 34΄λεπτό ο Φράγκος με ένα δυνατό φαλτσαριστό σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Μαλανδρενίου για να γίνει το 3-0.
Στο 35΄λεπτο δυνατό σουτ του Περτζεγκάι μέσα από την περιοχή έδιωξε δύσκολα ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων.
Στο 38΄λεπτό οι φίλαθλοι του Ηλιοκάστρου είδαν ένα από τα πιο όμορφα γκολ του αγώνα. Δημιουργός και εκτελεστής ο Κατσάβελας όταν πήρε την μπάλα από δεξιά , μπήκε στην περιοχή και με ένα αριστουργηματικό πλασέ από δύσκολη θέση , πέρασε την μπάλα πάνω από τον Δαμαλάς στέλνοντάς την στην απέναντι γωνία ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 4-0 και ταυτόχρονα κάνοντας το πρώτο του χατ τρικ με την «μελανόλευκη» φανέλα.
Στο 40΄λεπτό απευθείας εκτέλεση φάουλ του Πανοβράκου δεν ανησύχησε ο Σαλογιάννης.
Στο 51΄λεπτο δυνατό σουτ Σαράντου η μπάλα πάνω από τα δοκάρια των φιλοξενούμενων.
Στο 59΄λεπτό σέντρα του Δημήτρη Δεστέ από δεξιά ο Σαράντος με καρφωτή κεφαλιά έκανε το τελικό 5-0.
Από το λεπτό αυτό η ομάδα του Ο.Φ.Η έσβησε τις μηχανές και απλά περίμενε το σφύριγμα της λήξης από τον διαιτητή.

Ο.Φ.Ηλιοκάστρου ( Στρατής Δεστές) : Χ.Σαλογιάννης, ( 56΄Μπουντούρης), Cuni, Μούγιος, Τζανής, Δαγρές, Περτζεγκάι, Φράγκος, ( 51΄Νικεδήμας), Δορμπάρης, Μπουγιούρας, Κατσάβελλας, ( 49΄Δεστές), Σαράντος, ( 60΄Χόντας).

Θύελλα Μανανδρενίου : Ξερούλης, Νούλης, Καπετάνος, Μπατάκος, Δαμαλάς, Ρόκας, Μυλωνάς, Ασημακόπουλος, Ρηγόπουλος, ( 75΄Μιχαλόπουλος). Κυριακόπουλος, Πανοβράκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates