Social Icons

Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2017

Αριστείων Λυγουριού-Ενωση Ερμιονίδας 0-2

Χωρίς να συναντήσει καμία δυσκολία η Ένωση Ερμιονίδας προκρίθηκε
στην ημιτελική φάση του κυπέλλου Αργολίδας επικρατώντας στο Λυγουριό του τοπικού Αριστείωνα με σκορ 2-0 .
Το γρήγορο γκολ της Ερμιονίδας μόλις στο 11΄λεπτό έλυσε τα πόδια των ποδοσφαιριστών των φιλοξενούμενων σε αντίθεση με τους γηπεδούχους πού προσπάθησαν αλλά χωρίς κάτι θετικό. Ο τερματοφύλακας της Ερμιονίδας Στεφανίδης πέρασε ένα από τα πιο ευχάριστα απογεύματα  από όταν ήρθε στην ομάδα.
Η πρώτη φάση ανήκει στους φιλοξενούμενους όταν στο 8΄λεπτό δυνατό σουτ του Τριανταφύλλου η μπάλα έφυγε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Πνευματικού. Τρία λεπτά αργότερα ( 11΄) ο Μακρίδης με κάθετη μπαλιά έβγαλε τον Τριμπόνια τετ α τετ με τον Πνευματικό και με πλασέ άνοιξε το σκορ. Στο 41΄λεπτό ο Τριανταφύλλου εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά η μπάλα έφτασε στην περιοχή και εκεί ο Τζιέρης με πλασέ διπλασίασε τα τέρματα για την Ερμιονίδα. Στο 43΄λεπτό ο Τριανταφύλλου με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 51΄λεπτό σέντρα του Τριμπόνια από δεξιά κεφαλιά του Μακρίδη και ο Πνευματικός με εκπληκτική απόκρουση έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια σε κόρνερ.Στο 75΄λεπτό δυνατό σούτ του Τριανταφύλλου έξω από την περιοχή η μπάλα τράνταξε την αριστερή συμβολή των δοκαριών του Πνευματικού και έφυε άουτ.
Αριστείων Λυγουριού  (Ι.Ευθυμίου): Πνευματικός, Αγ. Γεώργας, Δριμούρας , Δ. Γαλάνης, Λαμπρούσης,  Καραμάνος, Ι.Ρέκκας,( 61΄Οψιμούλης),  Μεντής,( 75΄Μάριος Γαλάνης),  Παπανδριανός, Λούκα, ( 83΄Ι.Ρέκκας), Ρούμπος ( 66΄Ι.Κόλλιας).

Ένωση Ερμιονίδας (Θ.Στάικος): Στεφανίδης (81΄Μπόλλας),Μερτύρης (55΄Κασαπίδης), Βασιλέρης Τζιέρης, Βιρβίλης, Τριανταφύλλου, Tresa, Παλαιοπάνος (71΄Μπιμπισίδης), Μακρίδης (85΄Λαζάρου), Σαλταπίδας, Τριμπόνιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates