Social Icons

Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017

Ερμιονίδα-Ερμής Κιβερίου 1-1.

Ισόπαλο με 1-1 έληξε το Αργολικό ντέρμπι για την 3η αγωνιστική του 7ου ομίλου
της Γ΄ Εθνικής.
Πρώτη καλή φάση στο7΄λεπτό όταν ο Τριμπόνιας μετά από μαρκάρισμα του Σελλή βρέθηκε στο έδαφος με τους γηπεδούχους να ζητάνε πέναλτι . Στο 12΄λεπτό δυνατό σουτ του Κασαπίδη η μπάλα πάνω από τα δοκάρια. Στο 20 λεπτό λάθος γύρισμα του Παλαιοπάνου προς την περιοχή της ομάδας του εκεί έγινε κάτοχος ο Γκάτσης που δεν πρόλαβε να γίνει απειλητικός. Στο 27΄λεπτό κεφαλιά του Μπιμπισίδη ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Αδαμόπουλου μπλόκαρε ο Παλιγγίνης . Στο 33΄λεπτό ο Αγγελόπουλος μπήκε από δεξιά και προσπάθησε να γίνει απειλητικός όμως ο Παλιγκίνης μπλόκαρε. Στο 35΄λεπτό ο Τζιέρης με δυνατό διαγώνιο  σουτ μέσα από την περιοχή ύστερα από κόρνερ του Κιοσέ έστειλε την δεξιά γωνία του Παλιγγίνη ανοίγοντας το σκορ.  Στο 50΄λεπτό μπαλιά του Τριμπόνια στον Μαζιώτη πού βγήκε απέναντι από τον Παλιγγίνη , όμως τον πρόλαβε ο Χατζόπουλος και έδιωξε σε κόρνερ. Στο 51΄λεπτό δυνατό σουτ του Αδαμόπουλου η μπάλα λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Παλιγγίνη. Στο 52΄λεπτό σουτ του Κασαπίδη η μπάλα άουτ. Στο 53΄λεπτό σουτ του Τριμπόνια από αριστερά μπλόκαρε στην δεξιά του γωνία ο Παλιγγίνης . Στο 68΄λεπτό δυνατό σούτ του Τριανταφύλλου μπλόκαρε δύσκολα ο Παλιγγίνης. Στο 73΄λεπτό μεγάλη ευκαιρία για το Κιβέρι να κάνει το 1-1 όταν σέντρα του Καραγκούνη από δεξιά ο Γκάτσης μόνος του με τον Στεφανίδη έπιασε κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα σστην αγκαλιά του τερματοφύλακα της Ερμιονίδας. Στο 78΄λεπτό κεφαλιά του Μπιτζή έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ ο Στεφανίδης.Στο 84΄λεπτό δυνατό σούτ του Παπαιωάννου έξω από την περιοχή της Ερμιονίδας ανάγκασε τον Στεφανίδη να κάνει την απόκρουση του αγώνα ,διώχνοντας την μπάλα σε κόρνερ. Την εκτέλεση του κόρνερ ανέλαβε ο Καραγκούνης  στέλνοντας την μπάλα στην καρδιά της άμυνας των γηπεδούχων και εκεί πετάχτηκε ο Κουτσοδήμος και με πλασέ έκανε το 1-1. Στο 90 λεπτό αποβλήθηκε ο Μαζιώτης για χτύπημα στον τερματοφύλακα του Κιβερίου.
Ερμιονίδα : Στεφανίδης , Κασαπίδης, Αδαμόπουλος, ( 66΄Σχοινάς), Τζιέρης, Tresa,( 61΄Τριανταφύλλου),  Μπιμπισίδης, Κιοσσές , Παλαιοπάνος, Μαζιώτης,  Αγγελόπουλος ( 78΄Μεζίνι) , Τριμπόνιας ( 74΄Βασιλέρης).
Ερμής Κιβερίου : Παλιγγίνης, Ζίου ( 30΄Διαμαντής), Σάκουλης, ( 74΄Μπιτζής), Χατζόπουλος, Σελλής, Παπαιωάννου, Αγγελόπουλος, ( 57΄Γιάννος), Γκάτσης, Τσακανίκας ,( 57΄Καραγκούνης), Moustafaj, Κουτσοδήμος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates