Social Icons

Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2017

Αγχωτική νίκη η Κορωνίδα Κοιλάδας κέρδισε με 1-0 Αριστείων Λυγουριού.

Αγχωτική νίκη πανηγύρισε η Κορωνίδα Κοιλάδας πού επικράτησε
στο γήπεδο της του Αριστείωνα Λυγουριού με σκορ 1-0. Η ομάδα του Κώστα Κλάδη ήταν πολύ καλύτερη σε όλο τον αγώνα και πήρε το προβάδισμα στο σκορ εννέα λεπτά πριν το φινάλε του ημιχρόνου με τον Αποστόλου.

Στο 23΄λεπτό πλασέ του Νάτση από το ύψος της μεγάλης περιοχής η μπάλα έφυγε ελάχιστα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Πνευματικού. Στο 29΄λεπτό απευθείας εκτέλεση φάουλ του Νάτση η μπάλα ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Πνευματικού .Στο 37΄λεπτό οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ όταν οι παίκτες της Κορωνίδας κέρδισαν φάουλ στο ημικύκλιο της περιοχής. Το εκτέλεσε ο Νάτσης , η μπάλα πήρε ύψος αφού πρώτα χτύπησε στο τείχος και ο Αργύρης Αποστόλου με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Στο 47΄λεπτό μεγάλη ευκαιρία για την Κορωνίδα να διπλασιάσει τα τέρματα της όταν ο Kala μπήκε από αριστερά πλάσαρε τον Πνευματικό όμως η μπάλα έφυγε ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι . Στο 51΄λεπτό πλασέ του Α.Οψιμούλη μέσα από την περιοχή έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ ο Πνευματικός. Στο 81΄λεπτό μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους να κάνουν το 1-1 όταν ο Μπέκας εκτέλεσε φάουλ από αριστερά η μπάλα έφτασε στο δεύτερο δοκάρι στον Λαμπρούση πού έπιασε κεφαλιά αναγκάζοντας τον Αλευρά να διώξει εκπληκτικά σε κόρνερ. Στο 83΄λεπτό ο Α.Οψιμούλης ύστερα από μπαλιά του Νάτση , μπήκε στην περιοχή πλάσαρε για να φύγει η μπάλα δίπλα από το δεξί δοκάρι άουτ. Στο 86΄λεπτό νέα μεγάλη ευκαιρία για την Κορωνίδα να κάνει το 2-0 όταν ο Αποστολου με κεφαλιά  έβγαλε τον Α.Οψιμούλη μόνο του με τον Πνευματικό πού πλάσαρε για να φύγει η μπάλα δίπλα από το αριστερό δοκάρι. 

Κορωνίδα Κοιλάδας ( Κ.Κλάδης) : Ααλευράς, Κούκλας, Kala ( 71΄Μπούκουρης), Κουτσαύτης, Μπάζος, ( 65΄Μέγας), Ι.Οψιμούλης, Γιαννακόπουλος, Τσίτσης, Α.Οψιμούλης 91΄Ζζέρβας) Νάτσης, Αποστόλου ( 88΄Ααλεξανδρής).

Αριστείων ( Ι. Ευσταθίου) :Πνευματικός, Γεώργας, Δρυμούρας, Δ.Γαλάνης, Λαμπρούσης, Καραμάνος, Κόλλιας, ( 46΄Ι.Σ.Ρέκκας), Μ.Γαλάνης( 53΄Ρούμπος), Παπανδριανός. Κάτσαρης ( 80΄Μπέκας), Μεντής. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates