Social Icons

Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017

Κορωνίδα Κοιλάδας -Πορτοχελιακός 6-1 με χατ τρικ του Α.Αποστόλου και δύο γκολ του Α.Οψιμούλη.

Παράσταση για ένα ρόλο στην Κοιλάδα μεταξύ
της τοπικής Κορωνίδας και του Πορτοχελιακού με τους γηπεδούχους να κερδίζουν με 6-1 και να περνάνε στην επόμενη φάση του κυπέλλου Αργολίδας. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους γηπεδούχους ο Αργύρης Αποστόλου πού πέτυχε τρία τέρματα και ο Αργύρης Οψιμούλης με δύο.
Οι φιλοξενούμενοι παρατάχθηκαν με πολλές απουσίες αφού έλειπαν για διάφορους λόγους οι Μεμμάλι, Κοξίδης, Ντάκος, Αβραντάς, Σαλλάκου και οι Γιάννης και Σπύρος Ζαραφωνίτης.
Στο 10΄λεπτό η Κορωνίδα άνοιξε το σκορ με κεφαλιά του Κούκλα ύστερα από σέντρα του Κούκλα από δεξιά. Στο 17΄λεπτό μπαλιά του Μέγα στον Α.Οψιμούλη αυτός με διαγώνιο σουτ διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του. Στο 31΄λεπτό οι φιλοξενούμενοι μείωσαν όταν ο Σαγκατέλωφ σούταρε έξω από την περιοχή , απέκρουσε ο Αλευράς και Μπέγκα με νέο πλασέ έκανε το 2-1. Στο 38΄λεπτό σέντρα του Κούκλα από δεξιά ο Γιαννακόπουλος με πλασέ μέσα από την περιοχή ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1. Στο 57΄λεπτό μπαλιά του Α.Οψιμούλη στον Αποστόλου , ο τελευταίος με πλασέ έκανε το 4-1. Στο 59΄λεπτό ο Αποστόλου είδε το πλασέ του να αποκρούεται από το δοκάρι του Λούμη. Στο 65΄λεπτό ο Αποστόλου με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 5-1 για να κλείσει το σκορ ό ίδιος παίκτης όταν ο Kala κάθετη μπαλιά τον βρήκε στην περιοχή και με σουτ έκανε το τελικό 6-1.  
Κορωνίδα Κοιλάδας : Αλευράς, Κούκλας, Σουσανίδης, Ι.Οψιμούλης, Κουτσαύτης. ( 55΄Kala ), Μέγας, ( 74΄ Α.Ζέρβας ) ,Μάλαμας,( 63΄Ι.Μπούκουρης),  Τσίτσι, Α.Οψιμούλης,( 70΄Δ.Μπασιμακόπουλος) Αποστόλου, Γιαννακόπουλος.

Πορτοχελιακός : Διαμαντής ( 58΄Χ.Λούμης) , Ε.Στρίγκος, Νικεδήμας, ( 75΄Γεωργίου), Zerja, Λαζάρου, Χ.Κουτσοποδιώτης, Σαγκατέλωφ, Μπέγκα, ( 65΄Κ.Κουτσοποδιώτης), Χάνος, Παπασταύρου , Μπλόγκου.( 74΄Π.Λούμης).     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates