Social Icons

Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017

Κορωνίδα Κοιλάδας-Σπέτσες 3-0




Την πρόκρισή της στην επόμενη φάση του κυπέλλου Αργολίδας πήρε η Κορωνίδα Κοιλάδας
επικρατώντας στην έδρα της επί τις ομάδας των Σπετσών με σκορ 3-0.
 Στο 25΄λεπτό οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι όταν ο Σουλιές απέκρουσε μέσα στην περιοχή με το χέρι σούτ του Μάλαμα.  Την εκτέλεσή του ανέλαβε ο Τσίτσης αλλά ο Μουράτης απέκρουσε  και κράτησε το μηδέν .

Στο 31΄λεπτό ο Αποστόλου εκτέλεσε φάουλ , απέκρουσε προσωρινά ο Μουράτης και ο  Α.Οψιμούλης με πλασέ άνοιξε το σκορ  1-0.

Στο 38΄λεπτό ο Μουράτης έδιωξε σε κόρνερ δυνατό σούτ του Σουσανίδη.
 Στο 55΄λεπτό ο Μέγας εκτέλεσε φάουλ στέλνοντας την μπάλα στο « Γ» του Μουράτη διπλασιάζοντας τα τέρματα για την ομάδα του.

Στο 61΄λεπτό ο Μουράτης πρόλαβε και μπλόκαρε την μπάλα όταν ο Α.Οψιμούλης βγήκε τετ α τετ .

Στο 73΄λεπτό μεγάλη ευκαιρία να γίνει το 3-0 όταν  ο Α.Οψιμούλης πέρασε και τον Μουράτη, αλλά ο Βιγκλιάρης απέκρουσε το πλασέ πρίν η μπάλα περάσει την γραμμή της εστίας.
 Στο 80΄λεπτό  σέντρα του Ι.Μπούκουρη από δεξιά και, στη προσπάθειά του να διώξει ο Πέτκοφ με το κεφάλι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του κάνοντας το τελικό  3-0.

Οι συνθέσεις:

Κορωνίδα Κοιλάδας (Κώστας Κλάδης): Αλευράς, Σουσανίδης (72΄ Κ.Μπάζος), Ι.Οψιμούλης, Κουτσαύτης, Μέγας, Μάλαμας (46΄ Γιαννακόπουλος), Τσίτσης, Α.Οψιμούλης (80΄ Μπασιμακόπουλος), Αποστόλου, Kala (61΄ Μπούκουρης).

Σπέτσες  (Σπύρος  Μιχαλάκης): Μουράτης, Σουλιάς, Σκαβάτσος (56΄ Κουμπέγια), Παπαδέας, Βιγκλιάρης, Πετκόφ, Κουμπόγιωργας, Κρεμμύδας, Μέξης (77΄ Βώκος), Muho,  Καραζούπης (61΄ Παρεμουτζιάν).































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates