Social Icons

Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2017

Φιλική νίκη η Κορωνίδα Κοιλάδας απέναντι στον Ποσειδώνα Διδύμων με 2-1.

Σε φιλικό αγώνα πού έγινε την Κυριακή το απόγευμα στο γήπεδο
της Κοιλάδας η τοπική ομάδα στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας της κέρδισε την αντίστοιχη του Ποσειδώνα Διδύμων με σκορ 2-1.

Ο αγώνας έγινε κάτω από αφόρητη κάτι πού δυσκόλεψε τις κινήσεις στους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων .
Η Κορωνίδα Κοιλάδας θα μπορούσε να είχε ανοίξει το σκορ στο 15΄λεπτό όταν ο Αποστόλου βρέθηκε απέναντι από τον Χρήστου , σούταρε για να αποκρουστεί η μπάλα από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 35΄λεπτό ο Αλευράς έκανε την απόκρουση του αγώνα όταν μετά από φάση διαρκείας μέσα στην περιοχή η μπάλα χτύπησε σε πόδι αμυντικού των γηπεδούχων , πήρε παράξενη τροχιά με κατεύθυνση στο δεξιά «γάμα» και ο Αλευράς απογειώθηκε στέλνοντας την μπάλα κόρνερ.
Με πολλές αλλαγές μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο και οι δύο ομάδες.

Στο 60΄λεπτό ο Αποστόλου ανατράπηκε από τον Πλατανίτη και ο Τσίτσης από την άσπρη βούλα άνοιξε το σκορ. Δέκα λεπτά αργότερα ο Μπροδήμας με ένα εκπληκτικό σε εκτέλεση φάουλ έκανε το 1-1. Στο 82΄λεπτό ο Αντώνης Ζέρβας με ένα δυνατό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή έστειλε την μπάλα στο δεξί παραθυράκι του Χρήστου για να γίνει το τελικό 2-1.
Κορωνίδα Κοιλάδας ( Κ.Κλάδης) : Αλευράς, υπό δοκιμή, Ι. Οψιμούλης, Κουτσαύτης , Γιαννακόπουλος, Μέγας, Τσίτσης, Αποστόλου, Στ. Μπάζος, Μπασιμακόπουλος, Κάλα.
Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι : Μαμουτάι, Α.Οψιμούλης, Γ.Μπούκουρης, Υπό δοκιμή ποδοσφαιριστής, Δ.Μπούκουρης, Α.Ζέρβας, Φλωρής, Παπαδημητρίου.

Ποσειδώνας Διδύμων  ( Ν. Μυτροσύλλης) : Χρήστου (46′ Αποστόλου), Μπροδήμας, Α.Κονδύλης (80′ Οικονομόπουλος), Κοτσοβός, Πλατανίτης, Δ. ,Προσίλης, Μπάρδης, Κουτσούκος, Τρέσα (65′ Σ.Κονδύλης), Αντωνόπουλος (65′ Hida), Δαγρές.

Φωτό































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates