Social Icons

Παρασκευή 18 Αυγούστου 2017

Super deal με Αλευρά, η Κορωνίδα Κοιλάδας.



Ένας πολύ καλός και έμπειρος τερματοφύλακας
είναι από την Παρασκευή στο ρόστερ της Κορωνίδας Κοιλάδας. Για την απόκτησή του είχαν εκφράσει το ενδιαφέρον τους πολύ σύλλογοι όμως η προσφορά της Κορωνίδας Κοιλάδας τον έντυσε στα «κυανόλευκα».
Ο λόγος για τον 31χρονο  Αργύρη Αλευρά, ο οποίος ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τις ακαδημίες του Άρη Θεσσαλονίκης και στην συνέχεια αγωνίστηκε σε ομάδες της Κρήτης όπως είναι ο Ατσαλένιος, ο Ο.Φ.Ιεράπετρας ( Γ΄και Δ΄Εθνική) η Αναγέννηση Ιεράπετρας και ο Κουτσουράς.

«O Α.Ο.Κορωνίς Κοιλάδας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Αργύρη Αλευρά . Ο Αργύρης Αλευράς αγωνίζεται στην θέση του τερματοφύλακα είναι 31 ετών (1986) και ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τις ακαδημίες του Άρη Θεσσαλονίκης . Στην συνέχεια αγωνίστηκε με την φανέλα της Αναγέννησης Ιεράπετρας , τον Ατσαλένιο, τον Ο.Φ.Ιεράπετρας ( Γ΄, Δ΄Εθνική) , τον Α.Ο.Σ.Κουτσουρά  ενώ την τελευταία αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε στους Αγίους Δέκα ομάδα της Κέρκυρας στην οποία ήταν και προπονητής τερματοφυλάκων στις ακαδημίες.

Του ευχόμαστε υγεία και καλή επιτυχία στους στόχους της ομάδος μας για την νέα χρονιά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates