Social Icons

Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017

Ο Κρανιδιώτης Πέτρος Κοντοβράκης ανέλαβε την ομάδα Κ-15 του Ατρόμητου Αθηνών.


Τα ηνία της ομάδας Κ-15 του Ατρόμητου Περιστερίου ανέλαβε
πρίν από  λίγες ημέρες  ένας νέος προπονητής ο οποίος είναι γέννημα-θρέμμα Κρανιδιώτης. Πρόκειται για τον 34χρονο τεχνικό Πέτρο Κοντοβράκη.

Πιστεύουμε ότι λίγοι θα γνωρίζουν την πορεία του στα ποδοσφαιρικά δρώμενα ΤΟΥ Ελληνικού ποδοσφαίρου.
Ο Πέτρος Κοντοβράκης είναι κάτοχος UEFA A’ και UEFA A’ ELITE YOUTH (εξειδικεύεται στην εκπαίδευση παικτών υψηλού επιπέδου σε ηλικίες Κ15-Κ17-Κ20). Από το 2009 έως το 2015 ήταν προπονητής της ομάδας Κ-15  σε μία από τις καλύτερες ακαδημίες της Ελλάδας πού έχει δώσει και δίνει πολλούς νέους ποδοσφαιριστές στο Ελληνικό ποδόσφαιρο ,στον Πανιώνιο. Ήταν το δεξί χέρι του γενικού διευθυντή των ακαδημιών των Νεοσμυρνιωτών Στέλιου Αποσπόρη. Πριν από 1,5 χρόνο μετακόμισε στα δυτικά προάστια για λογαριασμό του Ατρόμητου Αθηνών αποδεχόμενος πρόσκληση του τότε προπονητή Γιώργου Κορακάκη για να αναλάβει βοηθός προπονητή στην ομάδα Κ-20 δίπλα στον Κώστα Παρθενίου. Στις 3 Ιουνίου 2017  ο Πέτρος Κοντοβράκης αντικατέστησε τον γνωστό μας από την θητεία του στην Ένωση Ερμιονίδας Μουράτ Σεροπιάν ο οποίος ανέλαβε την ομάδα της  Κ-20.

Σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου στο atromitosfc.gr ο Πέτρος Κοντοβράκης τόνισε τα εξής: 
«Ευχαριστώ την οικογένεια του Ατρόμητου που με υποδέχθηκε και με αγκάλιασε τόσο γρήγορα. Ιδιαίτερα ευχαριστώ τον πρόεδρο κ. Σπανό, τον τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ κ. Αγγελόπουλο και τον τεχνικό διευθυντή υποδομών κ. Αποστόλου για την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπο μου.
Η Κ15 είναι μια πολύ ιδιαίτερη ηλικία, απαιτεί γνώσεις, εμπειρία, πολύ υπομονή και επιμονή. Το έργο των προκατόχων μου θα είναι ο οδηγός για να συνεχίσουμε να εκπαιδεύουμε, να βελτιώνουμε και να δίνουμε όλα τα απαραίτητα εφόδια στα παιδιά ώστε να είναι έτοιμα τα επόμενα χρόνια να στελεχώσουν τα τμήματα υποδομής της ΠΑΕ με στόχο να βρεθούν στην επαγγελματική ομάδα!
Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές της Κ20, τους συνεργάτες μου, τον κ. Παρθενίου καθώς και τον κ. Κορακάκη για την γεμάτη εμπειρίες χρόνια που πέρασα».
Και από το Sport-Ermionida θέλουμε να ευχηθούμε στον Πέτρο Καλή Πορεία με τα παιδιά του Ατρόμητου και να τον δούμε γρήγορα στην πρώτη ομάδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates