Social Icons

Κυριακή 14 Μαΐου 2017

Με σκόρερ Παπαστύρου ο Πορτοχελιακός κέρδισε 2-1 τον Ποσειδώνα Πόρου


Την νίκη με 2-1 πήρε ο Πορτοχελιακός απέναντι στον
Ποσειδώνα Πόρου για τα play off ανόδου της Α2 κατηγορίας Αργολίδας  με έμεινε ζωντανός στο κυνήγι της ανόδου στην Α1 κατηγορία. Οι γηπεδούχοι αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ από ένα εκπληκτικό σε εκτέλεση γκολ του Δειμέζη λίγο πριν την εκπνοή του ημιχρόνου , βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα στο δεύτερο ημίχρονο να ισοφαρίσουν και να πάρουν την πολύτιμη νίκη με σκόρερ τον  Πέτρο Παπασταύρου.



Στο 9΄λεπτό ο Χ.Λούμης πρόλαβε τον Δειμέζης και έδιωξε πριν ο επιθετικός του Πόρου γίνει απειλητικός.
Στο 13΄λεπτό σούτ του Ν.Λούμη έξω από την περιοχή η μπάλα έφυγε ελάχιστα δίπλα από την δεξιά συμβολή του Καραγιάννη.
Στο 15΄λεπτό σέντρα του Ν.Λούμη από δεξιά ο Ι.Ευ.Ζαραφωνίτης πλάσαρε από το σημείο του πέναλτι στέλνοντας την μπάλα ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Καραγιάννη άουτ.
Στο 19΄λεπτό σουτ του Δειμέζη έφυγε ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Χ.Λούμη.
Στο 28΄λεπτό κεφαλιά του Σπ.Ζαραφωνίτη ύστερα από κόρνερ του Σαγκατέλωφ  η μπάλα έφυγε ελάχιστα από την δεξιά συμβολή των δοκαριών του Καραγιάννη.
Στο 40΄λεπτό ο Ποσειδώνας πήρε κεφάλι στο σκορ όταν ο Δειμέζης με ένα καταπληκτικό σουτ από το ημικύκλιο της περιοχής έστειλε την μπάλα στο αριστερό «γάμα» του Λούμη για να γίνει το 0-1.
Στο 44΄λεπτό σέντρα του Ι.Ευ. Ζαραφωνίτη από δεξιά ο Μπέκα πλάσαρε και πάνω στην γραμμή έδιωξε το Τριμπόνιας σε κόρνερ.
Στο 45΄λεπτό ο Καραγιάννης έδιωξε δύσκολα στην δεξιά του γωνία σε εκτέλεση κόρνερ από τον Σαγκατέλωφ και στην επαναφορά νέο σουτ του Σπ.Ζαραφωνίτη η μπάλα χτύπησε στην ρίζα της δεξιάς δοκού και έφυγε άουτ.
Στο 48΄λεπτό ο Σαγκατέλωφ με κεφαλιά-πάσα έβγαλε τον Ι.Ευ,Ζαραφωνίτη απέναντι από τον Καραγιάννη πού σούταρε πάνω από το οριζόντιο  δοκάρι , χάνοντας μεγάλη ευκαιρία να κάνει το 1-1.
Στο 63΄λεπτό μέα μεγάλη ευκαιρία για το 1-1 όταν ο Σαγκατέλωφ με σέντρα ακριβείας βρήκε τον Ι.Ευ.Ζαραφωνίτη μέσα στην περιοχή πού μόνος του με τον Καραγιάννη πλάσαρε πάνω από τα δοκάρια.
Στο 64΄λετό ο Σαγκατέλωφ εκτέλεσε φάουλ από αριστερά η μπάλα έφτασε στον Ν.Λούμη πού έπιασε κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα ελάχιστα άουτ.
Στο 67΄λεπτό κεφαλιά του Καίκα μέσα από την περιοχή η μπάλα έφυγε ελάχιστα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Χ.Λούμη.
Στο 70΄λεπτό ο Πορτοχελιακός ισοφάρισε όταν ο Καπετάνκωνσταντής έπιασε την μπάλα με το χέρι σε σέντρα του Σαγκατέλωφ από αριστερά. Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Σπ. Ζαραφωνίτης κάνοντας το 1-1.
Στο 76΄λεπτό ο προπονητής-ποδοσφαιριστής του Πορτοχελιακού με ωραίο δεξί σούτ ύστερα από μπαλιά ακριβείας του Σαγκατέλωφ έκανε το τελικό 2-1.
Πορτοχελιακός : Χ.Λούμης, Κοξίδης, Στρίγγος, Zerja, ( 68΄Σχοινάς),Παπασταύρου, Μπέκα, Σπ.Ζαραφωνίτης, Λούμης, Ι.Εμ.Ζαραφωνίτης, ( 61΄Μεμμάλι), Ι.Ευαγ.Ζαραφωνίτης, ( 82΄Αβραντάς), Σαγκατέλωφ.

Ποσειδώνας Πόρου : Καραγιάννης, Τριμπόνιας, ( 65΄Στρατηγός), Mino, ( 77΄Βούρτσας), Λόλας, Καπετανκωνσταντής, Αναγνωστόπουλος, Καίκας, Dapi, Myslim, Δειμέζης, Στάικος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates