Social Icons

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017

"Κουλούρια " στην Αμαλιάδα. Αστέρας και Ενωση έμειναν στο 0-0.




Ισόπαλος χωρίς τέρματα έληξε ο αγώνας της
Αμαλιάδας με την Ερμιονίδα στα πλαίσια της 18ης αγωνιστικής.

Στο πρώτο ημίχρονο δεν έγινε καμμία φάση και από τις δύο ομάδες εκτός από ένα σούτ του Κιοσσέ πού δεν ανυσήχησε ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων.

 Στην επανάληψη οι δύο ομάδες προσπάθησαν για κάτι καλύτερο αλλά τελικά ήρθε το στείρο 0-0.

Tο πρώτο σουτ στο πρώτο μέρος για τους φιλοξενούμενους έγινε στο 45΄, ένα κοντινό πλασέ του Κιοσέ, το οποίο μπλόκαρε σταθερά ο Τσάμης. Στο 48΄είχε ένα σουτ με τον Αποστολίδη το οποίο έφυγε άουτ, αντίθετα με τον Αστέρα ο οποίος στο 53΄έχασε τριπλή μεγάλη ευκαιρία με αλλεπάλληλα πλασέ από κοντά, χωρίς όμως να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, ωστόσο ίσως αυτή είχε περάσει τη γραμμή. Στο 83΄, ο Παρασκευόπουλος γύρισε τη μπάλα στο ύψος του πέναλτι όπου ο Παπουτσής υπό πίεση έκανε το πλασέ άουτ, για να φτάσουμε στο 93’, όταν ο Αντωνόπουλος απέφυγε τους αμυντικούς, ανατράπηκε, αλλά ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι, σε μια φάση η οποία ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών.

Αστέρας Αμαλιάδας : Τσάμης, Μπουτσικάκης, Αντωνόπουλος, Κασάπης, Αρβανίτης, Μπράβος, Μπουζούρας, Μπαρμπαρούσης, Παπουτσής (83΄Οντσβόγκ), Γκαντιαγκά, Παρασκευόπουλος (70΄Σταθάτος).

Ερμιονίδα: Πονηρός, Παναγιώτου, Σαμαράς, Τζιέρης, Κανταρτζής, Κιοσσές, Παλαιοπάνος, Παπαϊωάννου, Τσόφλιος (87΄Σαλταπίδας), Αποστολίδης, Τριμπόνιας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates