Social Icons

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017

Ενωση Ερμιονίδας : Επέστρεψε ένα δικό της παιδί, ο Νίκος Λαζάρου.




Προέρχεται από τα σπλάχνα της ομάδας ,
σάρκα από την σάρκα της .Ένα δικό της παιδί που μετά από ένα χρόνο περίπου  επιστρέφει στην πρώτη ομάδα της Ένωσης Ερμιονίδας . Ο λόγος για τον επιθετικό Νίκο Λαζάρου ο οποίος τον Φεβρουάριο του 2016 έφυγε από τις ακαδημίες της Ένωσης για λογαριασμό του Πορτοχελιακού. Με την ομάδα του Πορτοχελιακού πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β΄ Κατηγορίας Αργολίδας και την άνοδο στην Α2 έχοντας αγωνιστεί σε 11 αγώνες και έχει πετύχει δύο τέρματα. Την φετινή αγωνιστική περίοδο με τον Πορτοχελιακό στην Α2 κατηγορία Αργολίδας  σε 10 αγώνες έχει πετύχει πέντε γκολ και αφήνει την ομάδα στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με διαφορά επτά βαθμούς από τον δεύτερο. Επίσης έχει αγωνιστεί και σε όλες τις μεικτές της Αργολίδας.
 Εδώ να αναφέρουμε ότι είναι γιός μίας μεγάλης δόξας του ποδοσφαίρου της Ερμιονίδας και του Ερμή Ερμιόνης  του Δήμου Λαζάρου ο οποίος έχει αγωνιστεί εκτός από τον Ερμή Ερμιόνης και στον Θρίαμβο Αθηνών. Ο Νίκος Λαζάρου γίνεται ο μικρότερος ποδοσφαιριστής στο έμψυχο δυναμικό  της Ένωσης Ερμιονίδας μετά τον Παναγιώτη Μερτύρη.

Το Δελτίο Τύπου

Η Α.Ε. Ερμιονίδας είναι στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή ενός δικού του παιδιού στην οικογένεια της  τον Νίκο Λαζάρου. Ο Νίκος Λαζάρου είναι 16 ετών ( 15/02/2001)   και αγωνίζεται στην επίθεση. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τις ακαδημίες της Ένωσης Ερμιονίδας και την  μεταγραφική περίοδο  του 2016 μετακομίζει στον Πορτοχελιακό ο οποίος αγωνιζόταν στην Β΄ Κατηγορίας Αργολίδας με τον οποίο θα αγωνιστεί σε 11 αγώνες και πετύχει δύο γκολ και θα πανηγυρίσει την κατάκτηση του Πρωταθλήματος  και  την άνοδο στην Α2 Αργολίδας. Την φετινή αγωνιστική περίοδο έχει αγωνιστεί σε 10 αγώνες και έχει πετύχει 5 γκολ.
Καλωσορίζουμε τον Νικόλα  στην οικογένεια ης Ένωσης Ερμιονίδας και του ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία.

Δείτε ένα μικρό βίντεο με τον Νικόλα Λαζάρου όταν αγωνιζόταν στην ακαδημία της Ενωσης Ερμιονίδας  , σκοράροντας με τον Ποσειδώνα Πόρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates