Social Icons

Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2016

Φιλική νίκη η Ερμιονίδα στα Δίδυμα. Κέρδισε με 5-1 τον Ποσειδώνα.


Την ευκαιρία να δουν σε ποια αγωνιστική
κατάσταση βρίσκονταν οι ποδοσφαιριστές τους είχαν ο Νίκος Μυτροσύλης για τον Ποσειδώνα Διδύμων και ο Θανάσης Σταικος για την Ερμιονίδα ενόψει του δύσκολου αγωνιστικού προγράμματος πού έχουν για την συνέχεια των πρωταθλημάτων πού αγωνίζονται.

Οι δύο ομάδες παρατάχθηκαν στο πρώτο ημίχρονο με τις βασικές ενδεκάδες και στην συνέχεια αγωνίστηκαν όλοι σχεδόν οι ποδοσφαιριστές πού ήταν στους δύο πάγκους.

Η Ερμιονίδα σαφώς ανώτερη κέρδισε με σκορ 5-1. Το σκορ άνοιξε στο 2΄λεπτό ο Σχοινάς για την Ερμιονίδα. Στο 50΄λεπτό ο Στεργίου διπλασίασε τα τέρματα για τους φιλοξενούμενους. Η σειρά του Τσόφλιου ήταν να σκοράρει στο 61΄λεπτό και να κάνει το 1-3. Πέντε λεπτά αργότερα (66΄)  ο Κέλλης μείωσε για τους γηπεδούχους σε 1-3. Το τελικό 1-5 έκαναν ο Τσόφλιος στο 75΄και ο Μπούρας στο 84΄.

Ποσειδώνας  Χρήστου, Μπροδήμας, Μπάρδης, Α.Κονδύλης, Κοτσοβός, Κέλλης, Προσύλης, Tresa, Αντωνόπουλος, Μπρέγκα ( υπό δοκιμή ).

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι Σερέτης, Οικονομόπουλος Μέλσι.

Ερμιονίδα : Πονηρός, Τζιέρης, Σαμαράς, Νώτης, Παπαιωάννου, Κιοσσές, Σκεντεράι, Παλαιοπάνος, Τριμπόνιας, Σελμανάι και Σχοινάς.

Στο δεύτερο αγωνίστηκαν οι  Στεφανίδης, Διαμαντής, Μπούρας, Παναγιώτου, Στεργίου, Τσόφλιος, Αποστολίδης, Κανταρτζής, Καραλής, Χατζηαποστόλου, Παιδάκης και Μερτύρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates