Social Icons

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016

Με Σελμανάι και Καραλή η Ερμιονίδα κέρδισε 2-0 το Ζευγολατιό.





Την νίκη με 2-0 απέναντι στον Α.Ο.Ζευγολατιού
πέτυχε η Ερμιονίδα.Η Ερμιονίδα θα μπορούσε να είχε πετύχει και άλλα τέρματα εάν ο απαράδεκτος διαιτητής Ζαχαρόπουλος από την Ανατολική Αττική καταλόγιζε τα δύο πέναλτι πού έγιναν στο 35 και 41΄λεπτό του πρώτου ημιχρόνου. Οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να είχαν σκοράρει στο 70΄λεπτό όταν σουτ του Σαρκόφσκι η μπάλα βρήκε το δοκάρι του Πονηρού.
Από την Ερμιονίδα καλύτερος παίκτης ήταν ο Αποστολίδης ο οποίος έκανε πάρτυ στην άμυνα των φιλοξενούμενων, χωρίς όμως να υστερήσουν και οι υπόλοιποι.
Το φιλμ
Στο 10΄λεπτό απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ευθυμιάδη η μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Πονηρού.
Στο 13΄σούτ του Διαμαντόπουλου η μπάλα δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Πονηρού άουτ.
Στο 18΄λεπτό σουτ του Τριμπόνια άουτ.
Στο 22΄λεπτό απευθείας φάουλ  του Μαλαχάυη η μπάλα πάνω από τα δοκάρια άουτ.
Στο 25΄λεπτό σέντρα-σούτ του Βιδάλη απέκρουσε ο Πονηρός δύσκολα , η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και έδιωξε ο Νώτης μπροστά από τον Διαμαντόπουλο.
Στο 28΄λεπτό ο Τζιέρης με μπαλιά στην πλάτη της άμυνας έβγαλε τον Κιοσσέ απέναντι στον Τσέλιο πού σούταρε για να μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια ο τερματοφύλακας του Ζευγολατιού.
Στο 36΄λεπτό ο Τριμπόνιας μπήκε στην περιοχή απέφυγε όποιον αμυντικό βρήκε και ο Παινέσης πέφτοντας βρήκε την μπάλα με το χέρι χωρίς ο διαιτητής να δείξει τίποτα.
Στο 37΄λεπτό δυνατό σουτ του Αποστολίδη από αριστερά η μπάλα κόντραρε και πόδι αμυντικού και έφυγε ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Τσέλιου.
Στο 38΄λεπτό δυνατό σουτ του Κιοσσέ η μπάλα άουτ.
Στο 41΄λεπτό σουτ του Αποστολίδη μέσα από την επριοχή η μπάλα χτυπάει ολοκάθαρα στο αριστερό χέρι του Σιγάλα και ο διαιτητής αντί για την εσχάτη των ποινών δείχνει κόρνερ…..
Στο 48΄λεπτό σέντρα Σκεντεράι από δεξιά πρόλαβε και έδιωξε ο Τσέλιος μπροστά από τον Παλαιοπάνο.
Στο 51΄λεπτό σέντρα του Χατζηστάμου από δεξιά η μπάλα πέρασε παράλληλα προς την εστία και την τελευταία στιγμή δεν πρόλαβε το Σενάι να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.
Στο 57΄λεπτό ο Αποσταλίδης μπήκε στην περιοχή , την κατάλληλη στιγμή γύρισε την μπάλα δεξιά στον Σελμανάι πού  με σουτ άνοιξε το σκορ  1-0.
Στο 59΄λεπτό πολύ μεγάλη ευκαιρία για την Ερμιονίδα να κάνει το 2-0 όταν ο Αποστολίδης μπήκε από αριστερά , προσπάθησαν ο Σιγάλας και ο Τσέλιος να τον κόψουν , τους πέρασε έβγαλε παράλληλη σέντρα στην άδεια εστία όμως ο Σελμανάι  δεν πρόλαβε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.
Στο 70΄λεπτό δυνατό σουτ του Σαρκόφσκι από το ύψος της περιοχής τράνταξε το αριστερό δοκάρι του Πονηρού.
Στο 77΄λεπτό σουτ του Κιοσσέ έδιωξε δύσκολα ο Τσέλιος.
Στο 83΄λεπτό ο Αποστολίδης σέντραρε από αριστερά αλλά πρόλαβαν και έδιωξαν οι αμυντικοί .
Στο 89΄λεπτό σέντρα του Παναγιώτου από δεξιά ο Καραλής με πλασέ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Τσέλιου για να γίνει το 2-0.
Ένωση Ερμιονίδας ( Θ.Στάικος)  Πονηρός, Σκεντεράι, Σαμαράς, Τζιέρης, Νώτης, Κιοσσές, Παλαιοπάνος, ( 75΄Παναγιώτου), Παπαιωάννου, Τριμπόνιας, ( 90΄Μερτύρης), Αποστολίδης ( 87΄Καραλής), Σελμανάι.
Α.Ο.Ζευγολατιό ( Β.Λαιβεράς) : Τσέλιος, Ατματζίδης, Παινέσης, Σιγάλας, Φισαράκης, Μαλαχάτης, Σενάι ( 69΄Χουσαλάς), Βιδάλης, Διαμαντόπουλος, Ευθυμιάδης, ( 63΄Σαρκόφσκι),   Χατζηστάμος ( 77΄Ρήγας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates