Social Icons

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016

Αργοναύτης Νέας ΄Κίου-Σπέτσες 2-1.

Φωτό Αρχείου



Με δυο γκολ του Πάρη Κάπλατζη, από πέναλτι
και φάουλ πήρε την νίκη στο πρώτο παιχνίδι του πρωταθλήματος αν και δυσκολεύτηκε να βρει δίχτυα ,παρά το γεγονός πως είχαν την κατοχή της μπάλας με υψηλά ποσοστά. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αργοναύτης έμεινε με 10 παίχτες ύστερα από λάθος του τερματοφύλακα, αφού στο 53΄ ο τερματοφύλακας του Αργοναύτη έπιασε τη μπάλα εκτός περιοχής και δέχθηκε την κόκκινη κάρτα. Τρία λεπτά μετά οι παίχτες της Μπουμπουλίνας εκμεταλλεύονται τον έναν παίχτη λιγότερο των γηπεδούχων και σκοράρουν με τον Παπαδέα να βρίσκει την μπάλα στην επαναφορά, ύστερα από χτύπημα φάουλ του Μανουλίδη.
Στο 75’ ο Ματζώρος θα ανατρέψει τον Μακρίδη και ο Αργοναύτης θα ισοφαρίσει με πέναλτι του Πάρη Κάπλατζη .

Στο 79’ φάουλ σε πλεονεκτική θέση για τον Αργοναύτη με τον Π.Κάπλατζη , απευθείας το 2-1 μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς.



Αργοναύτης (Κίκιλης Τ.): Μπραιμλάρι, Διαμαντής, Ευσταθίου, Κάπλατζης Χ., Μπούκουρης, Παρασκευόπουλος (60’ Τσουρδίνης), Καλυβόπουλος, Νέτζα (56’ Χατζόπουλος), Ματέο (53’ Σελλής), Κάπλατζης Π., Μακρίδης
Σπέτσες (Κολιατσόπουλος Γ.): Μαυροκορδόπουλος, Μούχο, Ζάχου, Ματζώρος, Βιγλιάρης, Παπαδέας (64’ Σκαβάτσος λ.τρ.), Παπαγεωργόπουλος (88’ Μπεξής), Τριπολιτσιώτης, Δριμούρας, Μανουλίδης, Παρεμουζιάν.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates