Social Icons

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016

Σούπερ έκπληξη ο Ποσειδώνας Διδύμων. Κέρδισε 2-1 την Κορωνίδα στην Κοιλάδα.


Την έκπληξη της  αγωνιστικής στο κύπελλο
Αργολίδας έκανε ο Ποσειδώνας Διδύμων κερδίζοντας μέσα στην Κοιλάδα την Κορωνίδα με σκορ 2-1 στην παράταση. Οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων σε όλο σχεδόν τον αγώνα δημιούργησαν φάσεις για γκολ όμως η σωστή αμυντική λειτουργία των φιλοξενούμενων με κορυφαίο ( κατά την γνώμη μας) τον τερματοφύλακα Χρήστου ο οποίος όποτε χρειάστηκε ήταν εκεί. Και βέβαια για τους φιλοξενούμενους υπήρχαν πολλές απουσίες όπως ήταν του νεομεταγραφέντα  Χρήστου Κέλλη και του Αργύρη Αποστόλου. Χαρακτηριστικό των απουσιών ήταν η χρησιμοποίηση του αναπληρωματικού τερματοφύλακα της ομάδας Γιάννη Αποστόλου σε ρόλο επιθετικού , ο οποίος έβγαλε και την ασίστ στον  Tresa στο γκολ της νίκης-πρόκρισης.


Το φίλμ.
Στο 7΄ λεπτό ο Χρήστου έπεσε στα πόδια του Bajer αποσοβώντας σίγουρο γκολ.
Στο 9΄λεπτό δυνατό σουτ του Cojocaru έξω από την περιοχή ή μπάλα έφυγε κόρνερ..
Στο 7′ λεπτό σουτ του Καζοκάρου κόντραρε σε αντίπαλο και πέρασε κόρνερ.

Στο 11′ λεπτό σέντρα του Bajer από δεξιά δεν πρόλαβε ο Γιαννακόπουλος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ.
Στο 22΄λεπτό δυνατό σουτ του Cojocaru η μπάλα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Χρήστου άουτ.
Στο 28′ λεπτό κεφαλιά του Αντωνόπουλου ύστερα από σέντρα του Μπροδήμα η μπάλα λίγο έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Λάσκαρη.

Στο 30′ λεπτό ο Μπάζος ανατράπηκε από τον Δ.Προσύλη και το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Bajer ανοίγοντας το σκορ.
Στο 42΄λεπτό κεφαλιά του Tresa ύστερα από φάουλ του Προσύλη η μπάλα έφυγε άουτ.
Στο 48′ λεπτό σέντρα-σουτ του Μέγα, η μπάλα χτύπησε στην δεξιά συμβολή των δοκαριών  του Χρήστου και στην επαναφορά ο Cojocaru σούταρε για να μπλοκάρει ο τερματοφύλακας του Ποσειδώνα.. 
Στο 57′ λεπτό  ο Αντωνόπουλος με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-1.
Στο 62′ λεπτό ο Χρήστου έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ απευθείας εκτέλεση φάουλ του Cojocaru.
Στο 74′ λεπτό  εκπληκτική απόκρουση του Χρήστου στο αριστερό παραθυράκι σε δυνατό σουτ του Bajer..

Στο 80′ λεπτό  σουτ του Μπάζου, μέσα από την περιοχή απέκρουσε δύσκολα ο Χρήστου και στην επαναφορά ο Bajer σούταρε άουτ..
Στο 91′ λεπτό ο Tresa εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά έδιωξε ο Λάσκαρης με την μπάλα να παίρνει τροχιά προς την εστία και ο Τσούνις έδιωξε .
Στο 94′ λεπτό ο Χρήστου με διπλή προσπάθεια μπλόκαρε σουτ του Γιαννακόπουλου.
Στο 110′ λεπτό ασίστ του Ι.Αποστόλου προς τα δεξιά όπου βρισκόταν μόνος του Tresa , έκανε κοντρόλ και με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των γηπεδούχων δίνοντας την «χρυσή» πρόκριση στην ομάδα του..
Κορωνίδα Κοιλάδας : Λάσκαρης, Τσούνι, Γιαννακόπουλος Ι., Βιρβίλης, Τασσιόπουλος, Μέγας, Αλεξανδρής (69′ Δώρας, 112′ λόγω τρ. Ι.Μπούκουρης), Cojocaru, Μπάζος, Bajer, Σαγκατέλοφ.
Ποσειδώνας Διδύμων: Χρήστου, Μπροδήμας (75΄Ι.Αποστόλου), Μούγιος, Μέλσι, Κονδύλης, Τρέσα, Κοτσοβός, Δ.Προσίλης., Δήμιζας (117′ Οικονομόπουλος), Αντωνόπουλος, Ε.Προσίλης. (46′ Ερ. Κοροντίνης).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates