Social Icons

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016

Α..O.Π.Ερμιονίδας -ΑΕΚ Αθηνών 0-3 .


Την ήττα με 3-0 σετ γνώρισε την Κυριακή το
απόγευμα ο Α.Ο.Π. Ερμιονίδας από την ομάδα της ΑΕΚ Αθηνών στο κλειστό της Ερμιόνης. Οι νεαρές αθλήτριες του Νίκου Τσαλικιάν προσπάθησαν για κάτι καλύτερο ήταν σε πολλά σημεία του αγώνα κοντά στο σκορ όμως η εμπειρία των παικτριών του δικεφάλου ήταν αυτή πού τις έκανε να πάρουν την νίκη.
Εδώ να αναφέρουμε ότι η ομάδα του Α.Ο.Π.Ε. είναι μία νεοσύστατη ομάδα με αθλήτριες πού παίζουν ένα χρόνο περίπου μαζί σε σχέση με την κιτρινόμαυρη ομάδα πού οι αθλήτριές της βρίσκονται μαζί στο παρκέ περίπου 4 χρόνια και με ένα προπονητικό τιμ πέντε προπονητών. Και για την φετινή περίοδο έχουν κάνει 34 φιλικά σε σχέση με την ομάδα της Ερμιονίδας πού έχει κάνει μόνο 4.
Για την ιστορία να αναφέρουμε όπως προαναφέραμε ότι ο αγώνας τελείωσε με 3-0 σετ ( 18-25, 19-25 14-25).
Α.Ο.Π.Ερμιονίδας ( Νίκος Τσαλικιάν)  Ηρώ Βοριά, ( Αρχηγός), Ελπίδα Ρόζου, Φούλη, Στρατηγάκη, Χριστιάννα Πρέγκα, Ανια Ζέτς, Ευγενεία Φλωρή, Αμαλία Τσαλικιάν, Τίνα Μπίμπα, Ευη Παπουτσή, Ειρήνη Φασιλή, Νίκη Ροκάι, Εφη Γιαννουλάρι.
ΑΕΚ Αθηνών ( Χάρης Σκουτελάκος) : Κωνσταντίνα Σελιανίτη, (Αρχηγός), Καλλί Γαλώνη, Τζένη Δαρδαμάνη,Αγάπη Αντωνίου, Δήμητρα Γεωργακοπούλου, Μαίρη Γεβργακοπούλου, Αναστασία Βιτζηλαίου, Ειρήνη Μπόσου, Ελένη Καούκη, και Ενι Ντραγκότι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates