Social Icons

Κυριακή 27 Μαρτίου 2016

Κορωνίδα Κοιλάδας-Αργοναύτης Νέας Κίου 2-5.



Την ήττα με 5-2 γνώρισε στην έδρα της η Κορωνίδα Κοιλάδας
από τον Αργοναύτη Νέας Κίου .

Το φίλμ 

Στο λεπτό δυνατό σουτ του Cojocaru απέκρουσε δύσκολα στην αριστερή του αγωνία ο Αναστασάκης. Στο 13΄λεπτό ο Καστρίτης με δυνατό σούτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο «γάμα» του Μαυροκορδόπουλου ανοίγοντας το σκορ 0-1. Στο 17΄λεπτό σέντρα του Μέγα από δεξιά , κεφαλιά του Βιρβίλη η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια άουτ. Στο 22΄λεπτό ο Π.Κάπλατζης με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία του Μαυροκορδόπουλου για να γίνει το 0-2. Στο 25΄λεπτό σέντρα του Μέγα από δεξιά ο Παπασταύρου με πλασέ μέσα από την περιοχή μείωσε για τους γηπεδούχους σε 1-2. Στο 29΄λεπτό δυνατό σουτ του Μέγα μπλόκαρε ο Αναστασάκης. Στο 34΄λεπτό σουτ του Μανέτα μπλόκαρε ο Μαυροκορδόπουλος. Στο 36΄λεπτό ο Μπάζος με εκπληκτική κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Παπασταύρου από δεξιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Αναστασάκη για να γίνει το 2-2. Στο 71΄λεπτό ο Π.Κάπλατζης με  δυνατό σουτ του από το ύψος της μεγάλης περιοχής έκανε το 2-3. Στο 77΄λεπτό ο Δρυμούρας με σούτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Μαυροκορδόπουλου για να γίνει το 2-4. Στο 91΄λεπτό ο Ματέο με ένα εκπληκτικό σούτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο αριστερό παραθυράκι του Μαυροκορδόπουλου για να γίνει το τελικό 2-5.
Κορωνίδα Κοιλάδας  : Μαυροκορδόπουλος, Κωτσαράς, Ντάκος, Τασσιόπουλος, Βιρβίλης, Μέγας, Σαγκατέλωφ ( Στ.Γιαννακόπουλος), Παπασταύρου (Αλεξανδρής), Μπάζος( 78΄Κουτσαύτης), Κέλλης, Cojocaru
Αργοναύτης Νέας Κίου  : Αναστασάκης, Σύτι, Ευσταθίου, Χ.Κάπλατζης,, Γτσάκος, Παρασκευόπουλος, ( 78΄Βασιλειάδης), Καστρίτης, Μανέτας, Μακρίδης ( 26 Κουριώτης), Π.Κάπλατζης, Δρυμούρας ( 91΄Ματέο).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates