Social Icons

Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016

Κορωνίδα Κοιλάδας-Ερμής Κιβερίου 0-0.



Στην «λευκή» ισοπαλία το ντέρμπι στην Κοιλάδα ανάμεσα στην  Κορωνίδα και στον Ερμή Κιβερίου για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος στην Α1 Αργολίδας. Ο Ερμής Κιβερίου δημιούργησε περισσότερες ευκαιρίες για τους γηπεδούχους  όμως το τελικό σκορ κρίνετε δίκαιο.
Στο λεπτό πλασέ του Σαγκατέλωφ μέσα από την περιοχή η μπάλα έφυγε ελάχιστα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Κοζιώτη άουτ. Στο 10΄λεπτό σέντρα του Μπιτζή από αριστερά , πλασέ του Χ.Φλεβάρη μέσα από την περιοχή η μπάλα έφυγε ελάχιστα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Μαυροκορδόπουλου άουτ. Στο 32΄λεπτό σέντρα του Μπούνου από δεξιά  ο Σάκουλης πλάσσαρε αλλά ο Μαυροκορδόπουλος μπλόκαρε την μπάλα. Στο 39΄λεπτό ο Τασσιόπουλος πρόλαβε την τελευταία στιγμή το Παπασαράντο ο οποίος έμπαινε μόνος στην περιοχή. Στο 42΄λεπτό δυνατό σούτ του Χ. Φλεβάρη η μπάλα έφυγε δίπλα από το αριστερό δοκάρι της Κορωνίδας. Στο 49΄λεπτό πολύ μεγάλη ευκαιρία για το Κιβέρι να ανοίξει το σκορ όταν ο Παπασαράντος έβγαλε  σέντρα από δεξιά στο δεύτερο δοκάρι και εκεί πετάχτηκε ο Σάκουλης έπιασε κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα άουτ. Στο 50΄λεπτό δυνατό σουτ του Κέλλη η μπάλα έφυγε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Κοζιώτη. Στο 76΄λεπτό ο Βαρβουλέτος έβγαλε σέντρα από δεξιά η μπάλα πήγε στον Μπιτζή πού σούταρε και ο Μαυροκορδόπουλος έκανε την απόκρουση του αγώνα σώζοντας την ομάδα του από βέβαιη παραβίαση. Στο 77΄λεπτό δυνατό σουτ του Καρέλλη η μπάλα  δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Μαυροκορδόπουλου. Στο 85΄λεπτό δυνατό αριστερό σούτ του Κέλλη μπλόκαρε ο Κοζιώτης.
Κορωνίδα Κοιλάδας : Μαυροκορδόπουλος, Κωτσαράς, Διαμαντής, Τασιόπουλος, Βιρβίλης, Μέγας, Σαγκατέλοφ (91’ Ντάκος), Γιαννακόπουλος Ι (69’Παπασταύρου ), Μπάζος , Κέλλης, Cojocaru.
Ερμής Κιβερίου: Κοζιώτης, Μπούνος,( 61’Κομνηνός),  Φλεβάρης Β., Φίλης, Σελλής, Καζάς, Φλεβάρης Χ.( 72΄Topalli ), Αδάμης, Μπιτζής, Παπασαράντος (56’ Βαρβουλέτος) , Σάκουλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates